Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μία σημαντική διοργάνωση για το Fight Club Patras

Μία σημαντική διοργάνωση για το Fight Club Patras

Συμμετείχαν πάνω από 130 αθλητές

Ο Α. Σ. Fight Club Patras ολοκλήρωσε το διήμερο του Inter-club Sparing, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 130 αθλητές και  10 προπονητές από σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Οι αθλητές-συμμετέχοντες παρακολούθησαν μια τρίωρη προπόνηση, με τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Μιχάλη Κοτσόπουλο με παρά πολλά σπάρινγκ, ενώ στη συνέχεια εφαρμόστηκαν  προγράμματα έκρηξης και ταχυδυναμης από το Γυμναστή Φυσικής Κατάστασης της ομάδας του Fight Club Patras Σταυρόπουλο Παναγιώτη.

Το βράδυ του Σαββάτου οι αθλητές, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου Fight Club Patras, επισκέφθηκαν το κέντρο της πόλης, προκειμένου να παρακολουθήσουν το 6ο PICK.

Το Fight Club Patras έχει γίνει ο συνδετικός κρίκος πλέον στην Νοτιοδυτική Ελλάδα για όλα τα αθλητικά Σωματεία Tae kwon Do της Πάτρας, προωθεί την αγωνιστική εξέλιξη και πρωτοπορεί πάντα στην πόλη μας, με τις αποφάσεις και τις  διοργανώσεις  που πραγματοποιεί τόσο στο tae kwon do όσο και στο kick - boxing.

Στα σχέδια του FIGHT CLUB βρίσκονται τα επόμενα ταξίδια, στο Βελιγράδι, στο Διεθνές meeting G1 τον Οκτώβριο και στη Σόφια, στο Open meeting, στις αρχές Νοέμβρη. Επίσης, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα διοργανωθούν πολλά sparing για το kick boxing και την πυγμαχία, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports