Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλα EVENTS που θα προσελκύσουν επισκέπτες προτείνουν οι Έμποροι στο Δήμο και τους Φορείς – ΔΕΙΤΕ τις αρχικές τους προτάσεις!

Πάτρα: Μεγάλα EVENTS που θα προσελκύσουν...
Χριστακόπουλος Θάνος

Για την τόνωση της αγοράς

Μεγάλες εκδηλώσεις που θα προσελκύουν επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και που θα βγάλουν τους Πατρινούς από τα σπίτια τους ετοιμάζονται να προτείνουν στο Δήμο και τους άλλους φορείς της Αχαΐας, οι έμποροι.

Και τούτο καθώς είδαν το Σαββατοκύριακο τα μαγαζιά τους να γεμίζουν από κόσμο με αφορμή τη διοργάνωση των Καρτ στο κέντρο της Πάτρας. Μάλιστα επιχειρηματίας της πόλης έλεγε νωρίτερα στο thebest.gr ότι το Σάββατο είδε στο μαγαζί του τζίρους… Καρναβαλιού!

«Έχουμε ανάγκη από μεγάλα EVENTS που θα φέρουν την πόλη μας στο επίκεντρο της ευρύτερης περιοχής, θα δώσουν ανάσες στην αγορά, θα αναβαθμίσουν την Πάτρα και θα την καταστήσουν προορισμό Σαββατοκύριακου», επισημαίνει σχετικά ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θανάσης Σπυρόπουλος.

Αποκαλύπτει δε ότι, το αμέσως προσεχές διάστημα, θα κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις προς τη νέα δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο και άλλους Φορείς προκειμένου να καθιερωθούν τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις.

Όπως αναφέρει ανάμεσα σε αυτές θα περιλαμβάνεται μια μεγάλη βραδιά κρασιού στην οποία θα συμμετέχουν οι ποτοποιίες της περιοχής καθώς και ένα φεστιβάλ μπύρας (στα πρότυπα του γερμανικού Oktoberfest) σε συνεργασία με τα ζυθοποιία της Αχαΐας.

«Και τα δύο γεγονότα, στόχος είναι να συνδυάζονται με μουσικές και άλλες εκδηλώσεις. Ευλπιστούμε να είναι events μεγάλου βεληνεκούς που θα ενισχύσουν την τοπική μας οικονομία. Είναι μια καινούργια και φρέσκια ιδέα που σύντομα θα θέσουμε σε δημόσιο διάλογο», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Σπυρόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις