Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ποιοι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος θα πάρουν δωρεάν laptop tablet και ιντερνετ;

Ποιοι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματ...

Κοινωνικό μέρισμα σε λίγες ημέρες η τελευταία πληρωμή

Συγκεκριμένα όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών όσων οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα που υποβλήθηκαν μέσω του TAXISNET εως την 30η Ιουνίου εκκρεμούσαν λόγω ελέγχου των φορολογικών δηλώσεων ή έχουν παραπεμφθεί προς έλεγχο στις εφορίες για την προσκόμιση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών , η πληρωμή της τελευταίας δόσης θα πραγματοποιηθεί από την 1/10/2014 έως και την 10/10/2014.

Οι δικαιούχοι που θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορούν να ελέγχουν την αίτηση τους μέσω του taxisnet για την επικείμενη τελευταία πληρωμή Δηλαδή εφόσον δουν μέσα στις επόμενες ημέρες την κατάσταση της αίτησης που έκαναν για το επίδομα να αλλάζει και να αναγράφει την ένδειξη «προς πληρωμή» απο ενδεικτικό αποτέλεσμα θα πληρωθούν το μέρισμα. Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να μπουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Taxisnet και να πατήσουν την επιλογή της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα.

Μετά μπορούν να πατήσουν την επιλογή »εκτύπωση» και να δουν την κατάσταση της αίτησης τους δείτε εδώ ποιοι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος θα πάρουν δωρεάν δωρεάν laptop tablet και ιντερνετ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά