Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για Παναιγιάλειο

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για Παναιγιάλειο

Κέρδισε 3-0 τον Φωστήρα

Το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι η ομάδα του Παναιγιαλείου, καθώς μετά την προ μιας εβδομάδας νίκη επί της Ζακύνθου ακολούθησε η σημερινή με αντίπαλο τον Φωστήρα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Οι ποδοσφαιριστές τού Μουράτ Σεροπιάν, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο,  επικράτησαν 3-0 της ομάδας του Ταύρου, δείχνοντας πως η αναβολή τού πρωταθλήματος, έπειτα και από τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδος από την Ερμιονίδα, ήταν το καλύτερο «φάρμακο» μέχρι η ομάδα να υποδεχτεί την ΑΕΚ στο Αίγιο στην πρεμιέρα της Football League.

Ο Παναιγιάλειος από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και, κάνοντας παιχνίδι πρωτοβουλίας, εγκλώβισε από το πρώτο λεπτό τους παίκτες του Φωστήρα, ιδίως στο χώρο του κέντρου με τους Ουρτάδο, Νάστο και Πόνσε. Έτσι οι φάσεις στην εστία του Τσιφλίδη δεν άργησαν να έρθουν με κύριους εκφραστές τους Πόνσε και Μίλιεβιτς, με τον δεύτερο να είναι εξαιρετικός καθ' όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε. Μάλιστα, η πολύ καλή του απόδοση επιβραβεύτηκε στο 32' όταν και άνοιξε το σκορ. Η φάση ξεκίνησε από όμορφη ενέργεια του Σκαρτσίλα, ο οποίος έκανε την σέντρα με αποδέκτη τον Μίλιεβιτς, με τον Σέρβο να κάνει το κοντρόλ και με εκπληκτικό σουτ να ανοίγει το σκορ για την «Μαύρη Θύελλα».

Στην επανάληψη ο προπονητής του Παναιγιαλείου «ανακάτεψε την τράπουλα» δοκιμάζοντας παίκτες και σχήματα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν επηρέασε τον ρυθμό του παιχνιδιού, αφού στο 57' η αιγιώτικη ομάδα διπλασίασε τα τέρματά της έπειτα από αυτογκόλ του Ξυγογιάννη σε σέντρα που επιχείρησε ο Σπίνουλας. Τον «χορό» των τερμάτων έκλεισε με ιδανικό πλασέ ο Κατσικοκέρης στο 82' υποδεχόμενος την μπάλα από σέντρα του Σεχολάρι (αμφότεροι μπήκαν ως αλλαγή στην επανάληψη) ολοκληρώνοντας μια αναμέτρηση όπου η ομάδα του Παναιγιαλείου στάθηκε πολύ καλά σε επίθεση αλλά και σε άμυνα, καθώς η φιλοξενούμενη δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα διάστημα του αγώνα σοβαρά τη «μελανόλευκη» εστία.

Παναιγιάλειος: Σταυριανός, Μπούνας, Νάστος, Σπίνουλας, Πόνσε, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ουρτάδο, Σταμογιάννος, Μίλιεβιτς, Σκαρτσίλας (Αναπληρωματικοί: Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Τζημογιάννης, Ζάμπα, Κατσικοκέρης, Μπουτζίκος, Τσατσαρής, Σεχολάρι, Μπουρλάκης)

Φωστήρας: Τσιφλίδης, Κρητικός, Βλάχος, Ψυχογιός, Μουστογιαννης, Κανελλόπουλος, Μενού, Σακελλαρίου, Ξυγογιάννης, Μουκίδης, Μακρίδης (Αναπληρωματικοί: Μπότος, Μπαστάνης, Αχείμαστος, Κοκαράς, Τεγούσης, Ματσούκας).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports