Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Περισσότερα από 2.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατάσχεσε η Ασφάλεια - Χειροπέδες σε δυο Πακιστανούς

Πάτρα: Περισσότερα από 2.500 πακέτα λαθρ...

Εντοπίστηκαν στη λαϊκή αγορά στα Προσφυγικά

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29 και 28 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα στο πλαίσιο ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δυο δράστες, σε λαϊκή αγορά στην πλατεία Ελευθερίας στην Πάτρα, να διαθέτουν προς πώληση λαθραία τσιγάρα και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 474 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, διαφόρων εταιριών, κανένα από τα οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Στη συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμα 2.161 πακέτα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα διαφυγόντα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου, από την ποσότητα των τσιγάρων που κατασχεθήκαν, αναλογούν στο χρηματικό πόσο των 8.449,90 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις