Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βγήκε από το νοσοκομείο το κοριτσάκι που έπαθε ηλεκτροπληξία στην πλατεία της Αγίας Σοφίας - Τι απαντά ο πατέρας στη δημόσια συγγνώμη του Δήμου

Πάτρα: Βγήκε από το νοσοκομείο το κοριτσ...

"Περίμενα ένα τηλέφωνο..."

Εξιτήριο πήρε την Πέμπτη από το νοσοκομείο του Ρίου το τριών ετών κοριτσάκι, το οποίο έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε στην πλατεία της Αγίας Σοφίας. Το παιδί έβαλε το χέρι του σε ακάλυπτο σημείο κολώνας ηλεκτροφωτισμού, το οποίο είχε καλώδια , με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το ρεύμα.

Οι πλαστικές σόλες του παιδιού το έσωσαν όπως είχε πει στο thebest.gr o πατέρας της μικρής. Σήμερα με δηλώσεις του στο thebest.gr ο Β.Α. σχολιάζει την ανακοίνωση της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων, με την οποία ζητούσε από την οικογένεια του κοριτσιού δημόσια συγγνώμη.

"Περίμενα ένα τηλέφωνο από τον Δήμαρχο ή κάποιον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής. Άργησαν να ζητήσουν συγγνώμη. Έψαχναν να βρουν αν είναι υπεύθυνοι αυτοί ή η ΔΕΗ. Άλλοι φορείς και κόσμος επικοινώνησαν μαζί μου. Με τον Δήμο θα έπρεπε να μιλήσουμε μέσω του Τύπου;", αναφέρει στο thebest.gr και τονίζει την ανάγκη ο Δήμος να δείξει ιδιαίτερη μέριμνα για ελλείψεις σε κοινόχρηστους χώρους, που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο πολίτες και μικρά παιδιά.

Ωστόσο από την άλλη πλευρά κατανοεί ότι πρόκειται για μια νέα δημοτική αρχή η οποία δεν μπορεί να λύσει μέσα σε λίγες μέρες προβλήματα που χρονίζουν.

Μάλιστα όπως δηλώνει στο thebest.gr θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Δήμου προς τους πολίτες να ενημερώνουν για τέτοιες περιπτώσεις, ενώ επισημαίνει ότι έχει κάνει ήδη εθελοντική εργασία στην περιοχή της Αγίας Σοφίας , όπου διαμένει, σταθεροποιώντας καπάκια της ΔΕΥΑΠ σε πεζοδρόμιο, τα οποία αποτελούσαν κίνδυνο για τους πεζούς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις