Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Η Κατερίνα Στικούδη κρατά την...καρό σημαία στο 6ο PICK Λουξ COLA

Πάτρα: Η Κατερίνα Στικούδη κρατά την...κ...

Συναυλία αύριο το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη αναμένεται να βάλει τη δική της ξεχωριστή «πινελιά» στο 6ο PICK Λουξ COLA που θα διοργανωθεί το Σάββατο και την Κυριακή στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Η «εκρηκτική» παρουσία της Κατερίνας θα ανεβάσει τις… στροφές και θα μαγνητίσει τα βλέμματα των θεατών αλλά και των οδηγών.

Η Κατερίνα Στικούδη το Σάββατο στις 20.30 το βράδυ θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου ενώ θα έχει ενεργό συμμετοχή και στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης καθώς θα κρατήσει την «καρό σημαία» της εκκίνησης στους τελικούς δύο κατηγοριών της Κυριακής.

Η Κατερίνα Στικούδη αγαπά την Πάτρα και με τη συμμετοχή της στο 6ο PICK Λουξ COLA το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά. Άμεση, φιλική και αυθεντική, με τη σκηνική της παρουσία και τις χορευτικές της ικανότητες θα δώσει έναν διαφορετικό αέρα στη διοργάνωση και θα ικανοποιήσει τους χιλιάδες φίλους της τους οποίους θα υποδεχτεί με ολοκαίνουργια και παλιά τραγούδια της.

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

Μέγας Χορηγός αλλά και χορηγός ονομασίας του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ είναι η ΛΟΥΞ COLA. Χορηγός της διοργάνωσης θα είναι επίσης η EKO RACING ενώ χορηγός Πίστας θα είναι η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. Η Πατρινή επιχείρηση MED FRIGO επέλεξε να είναι χορηγός εκκίνησης ενώ οι εταιρίες AVIS και ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ θα «φιγουράρουν» και αυτές στην πίστα των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View