Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σατανίστρια ανάγκασε την κόρη της να κοιμηθεί με 1.800 άνδρες

 Σατανίστρια ανάγκασε την κόρη της να κο...

Στην Ουαλία

Γυναίκα από την Ουαλία, με το ψευδώνυμο «Annabelle Forest», περιέγραψε την τραγική της ιστορία στην Daily Mail. Μάλιστα έχει γράψει και βιβλίο με την ιστορία της, το οποίο είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Η μητέρα της ήταν μέλος σατανιστικής αίρεσης και χρησιμοποιούσε την Forest ως αντικείμενο, αναγκάζοντάς τη να πάει με 1.800 άνδρες μέχρι την ενηλικίωσή της, ενώ την ανάγκασε να την παρακολουθεί την ώρα που έκανε σeξ με τον ηγέτη της ομάδας, Colin Batley, από τότε που ήταν ακόμη 7 ετών. Στην ηλικία των 11 έπεσε η ίδια θύμα βiασμού από τον αρχηγό. Τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι την ανάγκασε να συμμετάσχει σε όρyιο, μαζί με τη μητέρα της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο Batley και η μητέρα της καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν για τη συστηματική σeξουαλική κακοποίηση της κοπέλας.

«Τίποτα δεν μπορεί να με πληγώσει πιο πολύ από αυτό που μου έκανε η ίδια μου η μητέρα και αυτός ο άνδρας. Η μητέρα μου είναι μία πολύ κακιά γυναίκα και δεν πρόκειται να τη συγχωρήσω ποτέ. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε κακοποιεί η ίδια σου η μητέρα», είπε η Forest, που σήμερα έχει οικογένεια. Το βιβλίο της έχει τίτλο «The Devil on the Doorstep».

Η Forest ήταν εγκλωβισμένη σε μια αρρωστημένη κατάσταση, αναγκαζόμενη να πηγαίνει με άντρες επί αμοιβή και να δίνει όλα της τα λεφτά στην αίρεση. Πρώτη φορά βiάστηκε από τον άντρα της μητέρας της, ο οποίος της έλεγε πως «αυτός ήταν ο δρόμος της» και πως αν δεν το έκανε, θα πήγαινε στην Κόλαση.

Στα 14 της η Annabelle Forest αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Στα 17 της έμεινε έγκυος από τον πατριό της, ενώ έναν χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους έφυγε κρυφά από το σπίτι και δεν ξαναείδε ποτέ ξανά τη μητέρα και τον πατριό της, έως την καταδίκη τους, το 2011.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις