Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δύο φιλικά σε δύο ημέρες για τον Παναιγιάλειο

Δύο φιλικά σε δύο ημέρες για τον Παναιγιάλειο

Με Θύελλα και Φωστήρα

Την ευκαιρία να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του θα έχει την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο ο Μουράτ Σεροπιάν, μιας και ο Παναιγιάλειος καλείται μέσα σε δύο ημέρες να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Η αιγιώτικη ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 5μ.μ. θα αντιμετωπίσει στο «Φώτης Αραβαντινός» τη Θύελλα Πατρών, ενώ την επόμενη μέρα θα φιλοξενήσει στο Αίγιο τον Φωστήρα, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει την ίδια ώρα.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Δημήτρη Ακπαρίδη που εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Φιλικό στα Καλάβρυτα η Κ20

Στο μεταξύ, νέο φιλικό αγώνα, αυτή τη φορά στα Καλάβρυτα, κόντρα στην τοπική ομάδα, δίνει αύριο (Τετάρτη) η ομάδα Κ20 του Παναιγιαλείου.

Στο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ., ο προπονητής των «μικρών» Αλέξης Σπυρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η Κ20 να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports