Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Η Σερένα Γουίλιαμς αποσύρθηκε από το τουρνουά του Wuhan λόγω ασθένειας

Τένις: Η Σερένα Γουίλιαμς αποσύρθηκε από...

Η Αμερικανίδα, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, προηγούνταν με 6-5

Η Σερένα Γουίλιαμς αποσύρθηκε από το Wuhan Open σήμερα, μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε προς του πρώτου σετ στον αγώνα με την Αλίς Κορνέ, στο πλαίσιο του β΄ γύρου της διοργάνωσης.

Η Αμερικανίδα, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, προηγούνταν με 6-5 έχοντας σπάσει το σερβίς της Κορνέ, όταν στο γήπεδο κλήθηκε ο γιατρός προκειμένου να μετρήσει τη θερμοκρασία της 32χρονης αθλήτριας.

Η Γουίλιαμς, η οποία έπαιζε το πρώτο παιχνίδι μετά την κατάκτηση του 18ου grand slam στην καριέρα της, το US Open νωρίτερα αυτό το μήνα, κάθισε με το κεφάλι προς τα κάτω, μια πετσέτα γύρω από το λαιμό κι ένα θερμόμετρο στο στόμα, πριν αποφασίσει να αποχωρίσει.

Αργότερα η αθλήτρια προέβη σε δήλωση, λέγοντας ότι «.. λυπάμαι για όλους τους οπαδούς στο Wuhan, όμως ένιωσα ζαλάδα και ναυτία κατά το πρώτο σετ και δυστυχώς δεν μπορούσα να συνεχίσω».

Υπενθυμίζεται ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί τον περασμένο Ιούλιο στο Wimbledon, όταν μια ασθένεια-μυστήριο την εμπόδισε να ολοκληρώσει τον αγώνα στο διπλό Γυναικών, όπου αγωνιζόταν με παρτενέρ την αδελφή της, Βένους Γουίλιαμς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports