Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«The Rover», το πιο καλά κρυμμένο μυστικό των φετινών «Νυχτών Πρεμιέρας»

«The Rover», το πιο καλά κρυμμένο μυστικ...

Η ταινία όπου πρωταγωνιστούν ο γόης Ρόμπερτ Πάτινσον και ο Γκάι Πιρς θα προβληθεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στις 00:15 στην αίθουσα Δαναός

Ο Γκάι Πιρς και ο Ρόμπερτ Πάτινσον στις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας τους και ένας σκηνοθέτης που μας έχει ήδη δώσει ένα αριστούργημα. Αυτό αναφέρει το σάιτ e-go.gr για την ταινία «The Rover» που θα προβληθεί σε αβάντ πρεμιέρ στο 20ο Επετειακό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας.

Μάλιστα όπως εκτιμάται από τους υπεύθυνους του σινεφίλ φεστιβάλ, το συγκεκριμένο φιλμ αναμένεται να το δούμε σε πολλές λίστες με τα καλύτερα φιλμ του 2014.

Κλείνοντας το μάτι στην «Mad Max» τριλογία του Τζορτζ Μίλερ και πλαισιώνοντας ιδανικά το δυνατό του δράμα με την αισθητική του cinéma vérité, ο Ντέιβιντ Μισό δικαιούται να γιορτάζει την ιδανική σκηνοθετική επιστροφή του μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο του, «Tο Χρίσμα» (2010) και η εντυπωσιακή δεύτερη ταινία του, που σίγουρα θα καταλήξει στις λίστες με τις καλύτερες της χρονιάς, συμπεριλήφθηκε (εκτάκτως) στο πρόγραμμα των Νυχτών Πρεμιέρας στο πλαίσιο του αφιερώματος στο ολοένα και πλουσιότερο σινεμά της Αυστραλίας, όπως σημειώνει το e-go.gr.

Δέκα χρόνια μετά την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, οι ανθρώπινες κοινωνίες βρίσκονται σε κατάσταση κατακερματισμού και εξαθλίωσης.

Σε κάποιο σημείο της άνυδρης αυστραλιανής γης, ο Ερικ κάθεται σε ένα μπαρ, όταν τρεις άνδρες, ο Άρτσι, ο Κάλεμπ και ο Χένρι, εγκαταλείπουν το φορτηγό τους και κλέβουν το αυτοκίνητό του.

Ο Έρικ αποφασίζει να τους καταδιώξει και σύντομα βρίσκει απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό του τον Ρέι, τον αδελφό του Χένρι, που η ομάδα άφησε πίσω της υποθέτοντας πως είναι νεκρός.

Έχοντας χάσει και οι δύο το τελευταίο πράγμα που τους έχει απομείνει, ο Έρικ το αμάξι και ο Ρέι την αγάπη του αδελφού του, ξεκινούν ένα οριακά υπαρξιακό ταξίδι με σκοπό να πάρουν πίσω αυτό που τους ανήκει.

To «The Rover» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του εκτός συναγωνισμού στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κανών, και εντυπωσίασε με την εικαστική του αρτιότητα και ερμηνείες από τον σταθερά αξιόπιστο Γκάι Πιρς, μα και από τον Ρόμπερτ Πάτινσον, που εδώ εντελώς μεταμορφώνεται και δείχνει ότι κρύβεται τελικά πολύ ταλέντο πίσω από την μάσκα του εφηβικού ειδώλου του φιλμ «Twilight».

*Η πρώτη προβολή στην Ελλάδα, του «The Rover» έχει προγραμματιστεί για αυτή την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στις 00:15 στον κινηματογράφο Δαναό, στην Λ. Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture