Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Χορωδία του Αιγίου συμμετείχε στο 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ των Φαρσάλων και απέσπασε ζεστό χειροκρότημα

Η Χορωδία του Αιγίου συμμετείχε στο 14ο ...

Το περασμένο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Στην «έναρξη» της νέας καλλιτεχνικής περιόδου η «Χορωδία Αιγίου 1933» πραγματοποίησε μία ξεχωριστή εμφάνιση και καταχειροκροτήθηκε στο 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ των Φαρσάλων.

Όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας filodimos.gr, η Αιγιώτικη χορωδία που γράφει μια ακόμη χρυσή σελίδα στο βαρύ ιστορικό της, με την παρουσία της στη 14η χορωδιακή συνάντηση των Φαρσάλων, αποζημιώθηκε με το παραπάνω εισπράττοντας τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού της πόλης.

Στην κυριολεξία το κοινό της ασφυκτικά γεμάτης πλατείας της πόλης το περασμένο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, χειροκρότησε παρατεταμένα και μπιζάρισε τη Χορωδία που τραγούδησε άρτια τα χορωδιακά μέρη του προγράμματος της.

Από τις πιο ωραίες στιγμές ήταν όταν οι Αιγιώτισσες υψίφωνοι, Μαρία Πεττεμερίδη και Αγγέλα Αντωνιάδη τραγούδησαν με πάθος το τσιγγάνικο ταγκό από τον "Βαφτιστικό" του Θεόφραστου Σακελλαρίδη. Χειροκροτήθηκε και η πιανίστα Χριστίνα Αποστολοπούλου, που υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου, συνόδεψε υπέροχα όλο το πρόγραμμα της χορωδίας Αιγίου.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο Δήμαρχος των Φαρσάλων υποσχέθηκε ότι θα συνοδέψει τη χορωδία των Φαρσάλων στο χορωδιακό Φεστιβάλ του Αιγίου καθώς, όπως είπε στο μαέστρο κ. Χαραλαμπόπουλο, η πόλη του Αιγίου του αρέσει ιδιαίτερα.

Οι χορωδίες που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζάνης, Χορωδία Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας, Χορωδία Αιγίου 1933, Δημοτική χορωδία Φαρσάλων.

Όλες οι χορωδίες καλεσμένες του Δήμου Φαρσάλων, δείπνησαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κέντρο της πόλης.

Η Χορωδία Αιγίου διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Λάρισας και την Κυριακή ξεναγήθηκε και χαλάρωσε στην όμορφη και ιστορική πόλη της Θεσσαλίας. Αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής η αποστολή επέστρεψε στο Αίγιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View