Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με δική της εκπομπή στην τηλεόραση!

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με ...

Η καινούργια πρωινή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου

Είναι ένα δημοσιογραφικό ζευγάρι που κατάφερε να ξεχωρίσει. Η δημοσιογράφος Τζίνα Μοσχολιού, σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ετοιμάζεται για το δικό της τηλεοπτικό ντεμπούτο.

Μέσα από την καθημερινή εκπομπή της «Άκου τι έγινε» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» σερφάρει στο διαδίκτυο και σχολιάζει πολλά από αυτά που διαβάζει. Σε λίγες μέρες όμως, θα βρεθεί μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και θα δίνει μάχη για την τηλεθέαση καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24, όπου θα παρουσιάζει μαζί με τον Βασίλη Νέδο την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, σχολιάζοντας την επικαιρότητα της μέρας με «ανατρεπτικό τρόπο», όπως υπόσχεται και η σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Στην προσπάθεια μάλιστα η εκπομπή να γίνει πιο ανατρεπτική σκοπεύουν να σχολιάζουν την επικαιρότητα και μουσικά έχοντας δίπλα τους και έναν dj.

Η καινούργια πρωινή εκπομπή του ACTION 24 με τον Βασίλη Νέδο και την Τζίνα Μοσχολιού θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 10 έως τις 12 το πρωί σκοπεύοντας να δώσει μία ανατρεπτική ματιά στην επικαιρότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight