Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποκτήστε μαλλιά γεμάτα λάμψη, ελαστικότητα και ζωντάνια!

Αποκτήστε μαλλιά γεμάτα λάμψη, ελαστικότ...

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η ζέστη και το υπερβολικό styling μας κληροδότησαν με ταλαιπωρημένα μαλλιά

Με την έλευση του φθινοπώρου πολλοί από εμάς κάνουμε έναν απολογισμό του καλοκαιριού που πέρασε. Εκεί συχνά διαπιστώνουμε ότι τα θαλασσινά μπάνια, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η ζέστη και το υπερβολικό styling μας κληροδότησαν με ταλαιπωρημένα μαλλιά...

Σε αυτό προστίθεται και η εποχική τριχόπτωση του φθινοπώρου, που συνήθως όμως είναι παροδική. Ας δούμε παρακάτω έναν πιο μεθοδικό τρόπο για να ενισχύσουμε το τριχωτό μας με άμεσα ορατά αποτελέσματα:

Αρχικά και αφού καθαρίσουμε τις άκρες των μαλλιών μας με ένα κούρεμα στον κομμωτή μας, ας προμηθευτούμε πιο εξειδικευμένα προϊόντα για την περιποίηση στο σπίτι. Δηλαδή, ένα ειδικό σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και για τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά επιλέξτε μια ενυδατική μάσκα. Τα προϊόντα θα πρέπει να σέβονται το φυσιολογικό PH του τριχωτού μας και αν είναι δυνατόν να είναι απαλλαγμένα από θειικό άλας.

Ένα προϊόν με κερατίνη αναδομεί και ενισχύει τη φθαρμένη τρίχα ενώ για ακόμα πιο εξειδικευμένη θεραπεία σε περιπτώσεις τριχόπτωσης, ενδείκνυται η χρήση ειδικής λοσιόν μαζί με αμπούλες ή σταγόνες ενδυνάμωσης.

Δεν αναφερόμαστε σε φαρμακευτική αγωγή μιας και μιλάμε για περιπτώσεις ήπιας εποχιακής τριχόπτωσης.

Σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για την τριχόπτωση και τις αλωπεκίες εφαρμόζονται πρωτόκολλα και θεραπείες για ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι πάσχουμε από κάποια πάθηση του τριχωτού.  Η εταιρία Bergmann Kord, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, διαθέτει μια γκάμα θεραπειών που εφαρμόζονται στην κλινική, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με άμεσα αποτελέσματα. Για την εποχική τριχόπτωση και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι, ενδείκνυνται οι θεραπείες ενυδάτωσης και αναδόμησης κερατίνης της Bergmann Kord, με ειδικά προιόντα καθώς και η θεραπεία με βλαστοκύτταρα, ενώ μιλάμε πάντα για προιόντα φυτικής προέλευσης. Επιπλέον, ορισμένες συνεδρίες με soft laser μπορούν να συμπληρώσουν μια θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Εάν κάποιος πάσχει από έντονα συμπτώματα τριχόπτωσης και ανησυχεί, η θεραπεία με ιοντοφόρεση μέσω της οποίας θεραπευτικά συστατικά προωθούνται στο τριχωτό με μια ανώδυνη διαδικασία, είναι η ιδανική λύση, ενώ αρκετός λόγος γίνεται τελευταία και για το PRP ή αλλιώς την αυτόλογη μεσοθεραπεία με τη χρήση αιμοπεταλίων. Κάτι τέτοιο έχει θέση σε έντονες μορφές τριχόπτωσης όπου γίνεται έγχυση στο τριχωτό πλάσματος εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια που ελήφθει από τον ίδιο τον ασθενή. Σε ορισμένους ασθενείς έχει ένδειξη και προκαλεί ενδυνάμωση των τριχών και μείωση της τριχόπτωσης.

Ακολουθώντας λοιπόν τις κατάλληλες θεραπείες στο σπίτι, αλλά και στην κλινική της Bergmann Kord στη Πάτρα (Α.Ανδρέου 111,τηλ. 2610 424545) μπορούμε να περιορίσουμε την αυξημένη εποχική τριχόπτωση, να διορθώσουμε το PΗ του τριχωτού, να ενυδατώσουμε την τρίχα σε βάθος, να βελτιώσουμε την ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα των μαλλιών μας και όχι απλά να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους όψη, αλλά ακόμα και να τους χαρίσουμε τη λάμψη και τη ζωντάνια που ίσως δεν είχαν ποτέ πριν!

Έλλη Στεφανάδη

Δερματολόγος

Επιστημονική Υπεύθυνη κλινικής μαλλιών Bergmann Kord

Τηλ. Επικοινωνίας 2610 424545

www.kord.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight