Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ένα ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ακαδημαικό ψυχοθεραπευτή Ίρβιν Γιάλομ θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο

Ένα ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ακαδημα...

Σε διανομή από την εταιρεία διανομής Filmtrade

Μια ταινία – Ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής των ΗΠΑ, της Ελβετίας και της Γαλλίας, για τον διακεκριμένο Ακαδημαικό και συγγραφέα του "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", τον 83χρονο σήμερα Ίρβιν Γιάλομ, με τίτλο «Yalom’s Cure -Ο δρόμος προς την ευτυχισμένη ύπαρξη» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Sabine Gisiger, θα βγει στις 2 Οκτωβρίου 2014 στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γερμανίας ενώ στην Ελλάδα προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο του 2014 σε διανομή από την εταιρεία διανομής Filmtrade.

O Γιάλομ που είναι εξαιρετικά δημοφιλής και στην Ελλάδα, είναι γεννημένος στην Ουάσιγκτον το 1931 από Εβραίους γονείς, μετανάστες από τη Ρωσία.

Πολυδιαβασμένος Αμερικανός συγγραφέας βιβλίων best seller, δημοφιλής ακαδημαϊκός και υπαρξιστής, ο Irvin D. Yalom MD είναι ένας από τους πλέον σημαίνοντες επιστήμονες ψυχοθεραπευτές εν ζωή. Από τα πιο ωραία, ενδιαφέροντα βιβλία του είναι το «Στον Κήπο του Επίκουρου» (εκδόσεις Άγρα).

Η ταινία "Ίρβιν Γιάλομ, Ο δρόμος προς την ευτυχισμένη ύπαρξη" είναι κάτι περισσότερο από μια κλασική βιογραφία.

Είναι ένα ταξίδι, μια υπαρξιακή διαδρομή μέσα από τα επίπεδα του ανθρώπινου νου, με συνταξιδιώτη μας τον Δρ Γιάλομ, τις θεμελιώδεις ιδέες και τη σοφία του.

Τα  βιβλία του έχουν διαβαστεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και οι κριτικοί τον περιγράφουν ως κάποιον που "αλλάζει τη ζωή".

Είναι ο συγγραφέας των best sellers βιβλίων "Η θεραπεία του Σοπενάουερ", "Στο ντιβάνι", "Ο δήμιος του έρωτα" καθώς και αρκετών κλασικών διδακτικών βιβλίων και μυθιστορημάτων για τη ψυχοθεραπεία.

Το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε" έγινε best seller στη Γερμανία, το Ισραήλ, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ολλανδία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία με εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ενώ μεταφέρθηκε και στο θέατρο.

Τα μυθιστορήματα και οι ιστορίες του, που ο ίδιος αποκαλεί «διδακτικές αφηγήσεις», συνδυάζουν την ψυχοθεραπευτική εμπειρία, τη φιλοσοφία και την ιστορική έρευνα με συναρπαστικές ιστορίες με βάθος.

Το μήνυμα είναι πάντα το ίδιο, «αξίζει να προσπαθείς να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να προσπαθείς να ξεπεράσεις τα παλιά πρότυπα».

Η διάρκεια της ταινίας είναι 74 λεπτά.

Εκτός από τον Γιάλομ στο φιλμ εμφανίζεται και η σύζυγος του Μέριλιν Γιάλομ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture