Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο φορέας Βέργη, εκπαίδευση για όλους αφορά στη έννοια τη Δια Βίου Μάθησης

Ο φορέας Βέργη, εκπαίδευση για όλους αφο...

Έχουν δημιουργηθεί ταχύρρυθμα τμήματα, διάρκεια από 3 ώρες εώς και 1 έτος

Ο φορέας Βέργη, εκπαίδευση για όλους αφορά στην έννοια της Δια Βίου Μάθησης. Όσο ζούμε μαθαίνουμε και αποκτάμε δεξιότητες που θα μας ωφελήσουν οικονομικά. Για το λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί ταχύρρυθμα τμήματα, διάρκειας από 3 ώρες έως και 1 έτος σε διάφορα μαθησιακά αντικείμενα.

Σκοπός των συγκεκριμένων σεμιναρίων είναι να παράσχουν επαγγελματική κατάρτιση σε δεκάδες θεματικά πεδία ώστε οι συμμετέχοντες να ανελιχθούν οικονομικά και επαγγελματικά.

Σεμινάρια όπως η Εκπαίδευση Dj όπου μπορούν να συμμετάσχουν άνθρωποι χωρίς υπόβαθρο επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα αυτό και με το πέρας των μαθημάτων κατέχουν τις γνώσεις να ανέβουν στα decks! Η εκπαίδευση είναι ταχύρρυθμη και διαρκεί 2,5 μήνες. Τόσο τα θεωρητικά όσο και εργαστηριακά μαθήματα πραγματοποιούνται σε χώρους εξοπλισμένους με τα απαραίτητα μηχανήματα.

Επίσης αντικείμενα με μεγάλο ενδιαφέρον που μπορούν να εξελιχθούν και πέρα από την Ελλάδα, είναι ο τομέας της Μαγειρικής - Chef όπου οι ενδιαφερόμενοι με το πέρας των σπουδών μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης εστίασης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Τον τελευταίο καιρό δεκάδες σπουδαστές έφυγαν για τον Καναδά, Γερμανία, Φινλανδία, Αγγλία προς επαγγελματική αποκατάσταση.

Υπάρχουν ακόμα πολλά διαφορετικά αντικείμενα εκπαίδευσης όπως το σεμινάριο με τίτλο Θεατρικό Παιχνίδι, Ραδιοφωνικός και Τηλεοπτικός Παραγωγός και άλλο πολλά.

Όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες μπορεί κάποιος να βρει στο www.vergi.gr.

Η Υπεύθυνη Ανάπτυξης του φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για όλους κ.Κατερίνα Βέργη και οι συνεργάτες της είναι πάντα ένα βήμα μπροστά για να παρέχουν τις απαραίτητες υπηρεσίες ώστε να σας δίνουν την δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής ανάπτυξης. Παράλληλα είναι πάντα στη διάθεση σας για επίλυση οποιασδήποτε απορίας ή περαιτέρω διευκρίνησης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2610.341.000, στο [email protected], στην οδό Ζαΐμη 21.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις