Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τον Χρήστο Παναγόπουλο της πάλαι ποτέ ΕΡΤ συνάντησε το thebest.gr στο κέντρο της Πάτρας το περασμένο Σάββατο

Τον Χρήστο Παναγόπουλο της πάλαι ποτέ ΕΡ...

Ο πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ επισκέφθηκε μαζί με την σύζυγο του την γενέτειρα του, την Πάτρα

Στο κέντρο της γενέτειρας του, της Πάτρας εθεάθη να βολτάρει το περασμένο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 το πρωί ο πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Χρήστος Παναγόπουλος.

Ο κ. Παναγόπουλος, τον οποίο συνάντησε το thebest.gr επί του πεζόδρομου της Παντανάσσης, ήταν μαζί με την σύζυγο του και προφανώς είχαν έρθει στην Πάτρα για ένα χαλαρό σαββατοκύριακο και να δουν τους συγγενείς τους. Το πατρικό σπίτι του κυρίου Παναγόπουλου, ο οποίος βρέθηκε το «τιμόνι» της άλλοτε ΕΡΤ την «χρυσή» περίοδο 2004-2009 (περίοδος με σημαντικά πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision) βρίσκεται στην άνω πόλη της Πάτρας, κοντά στο Κάστρο.

Μετά την ΕΡΤ ο κ. Παναγόπουλος που παλιότερα είχε επιτελική θέση διευθυντή στην εφημερίδα Καθημερινή, πήγε στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ, απ’ όπου έφυγε τον περασμένο Οκτώβριο, υποβάλλοντας την παραίτηση του από τα όργανα διοίκησης του σταθμού ενώ σήμερα όπως τουλάχιστον μας είπε όταν τον ρωτήσαμε, ασχολείται σε εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight