Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μητέρα ανάγκασε την κόρη της να κοιμηθεί με 1.800 άνδρες

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μητέρα ανάγκασε την κόρη της ...

Μέχρι την ενηλικίωσή της

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μιας γυναίκας από την Ουαλία, η μητέρα της οποίας ήταν μέλος σατανιστικής αίρεσης και την ανάγκασε να πάει με 1.800 άνδρες μέχρι την ενηλικίωσή της.

Η γυναίκα, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Άναμπελ Φόρεστ, αποκάλυψε ότι έγινε κι εκείνη μέλος της συγκεκριμένης αίρεσης. Μεταξύ άλλων, η Φόρεστ παραδέχθηκε ότι η μητέρα της την ανάγκασε να την παρακολουθεί την ώρα που έκανε σεξ με τον ηγέτη της ομάδας Κόλιν Μπάτλεϊ, όταν ήταν ακόμα επτά ετών ενώ στην ηλικία των 11 έπεσε η ίδια θύμα βιασμού από τον αρχηγό. Τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι την ανάγκασε να συμμετάσχει σε ομαδικό σεξ με την μητέρα της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο Μπάτλεϊ και η μητέρα της Φόρεστ καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν για την συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας, ενώ την ίδια τύχη είχε η σύζυγος του Μπάτλεϊ και μία ιερόδουλη, οι οποίες συμμετείχαν επίσης στα σεξουαλικά όργια της ομάδας.

Η Φόρεστ, που πλέον έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια, αποκάλυψε τη φρικτή ιστορία που έζησε στην εφημερίδα Daily Mail. «Τίποτα δεν μπορεί να με πληγώσει πιο πολύ, από αυτό που μου έκανε η ίδια μου η μητέρα και αυτός ο άνδρας. Η μητέρα μου είναι μία πολύ κακιά γυναίκα και δεν πρόκειται να την συγχωρήσω ποτέ. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε κακοποιεί η ίδια σου η μητέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε όλα όσα έζησε σε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο διάβολος στο κατώφλι». Σ΄ αυτό περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια, πώς η μητέρα της την εξώθησε στην πορνεία και την ανάγκασε να κοιμηθεί με 1.800 άνδρες μέχρι την ενηλικίωσή της, δίνοντας τα χρήματα που έβγαζε στην αίρεση.

«Ήμουν 11 όταν με βίασε για πρώτη φορά ο Μπάτλεϊ και το χειρότερο από όλα ήταν ότι εκείνος το παρουσίαζε σαν να ήταν δική μου επιλογή. Ήταν απαίσια. Ήταν ό,τι πιο οδυνηρό μου είχε συμβεί, αλλά μου έλεγε ότι ήταν ο δρόμος μου και ότι αν δεν τον έκανα θα καιγόμουν στην κόλαση. Ο Μπάτλεϊ γνώριζε καλά πώς να χειραγωγεί τους άλλους», είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις