Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Gaga έκανε αφισοκόλληση… μόνη της

Η Gaga έκανε αφισοκόλληση… μόνη της

Για να προμοτάρει το νέο της CD

Τι κι αν το δισκοπωλείο το οποίο επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Εξάρχεια ήταν κλειστό; Η Lady Gaga έκανε μόνη της αφισοκόλληση για να προμοτάρει το νέο της CD με τίτλο «Cheek to cheek», στο οποίο συνεργάζεται με τον θρύλο της jazz Tony Bennett.

Η Αμερικανίδα star πήρε την αφίσα του promo (το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί αύριο) και τον σωματοφύλακά της και πριν αναχωρήσει για Βρυξέλλες θέλησε να επισκεφθεί το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας για να αγοράσει δίσκους βινυλίου (πρόκειται για μαγαζί που λειτουργεί εδώ και 31 χρόνια και έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο) και να φήσει ένα μικρό δώρο, όπως έγραψε η ίδια στο Instagram, στους ιδιοκτήτες.

Το δισκοπωλείο όμως ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να κολλήσει μόνη της την αφίσα στο τζάμι. «Έτσι έκανα λίγη παλιά, καλή διαφήμιση του… δρόμου μόνη μου, ελπίζω να το αγαπήσουν!» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της η εκκεντρική καλλιτέχνιδα, ανεβάζοντας βέβαια και τις κατάλληλες φωτογραφίες. Και αφού ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου είχε κατεβασμένα ρολά, τουλάχιστον είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν εν ώρα δράσης… οι θαμώνες της διπλανής καφετέριας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight