Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 80ή Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 80ή Ι...

Την έναρξη της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας κήρυξε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι οι φετινές εκδηλώσεις της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας που συμπλήρωσε αισίως τα… ογδόντα χρόνια ζωής και ιστορίας! Η χθεσινή μέρα της μοναδικής πανελλαδικά Ιππικής Έκθεσης κύλησε με τις απονομές των μεταλλίων και των επάθλων στα άλογα που διακρίθηκαν από την Ελλανόδικο Επιτροπή αλλά και με πολλές άλλες εκπλήξεις όπως σύντομα ιππικά σόου και επιδείξεις!

Την έναρξη της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας κήρυξε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ ενώ δευτερόλεπτα μετά, στο Ιππικό Κέντρο της Ανδραβίδας «ξεχύθηκαν» δεκάδες άλογα, τα καλύτερα του είδους τους, όλων των φυλών!

Το «παρών» στις χθεσινές εκδηλώσεις της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας έδωσαν οι βουλευτές κ.κ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Γιώργος Κοντογιάννης, Γιάννης Κουτσούκος και Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος και Παναγιώτης Πλατανιάς, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο αναπληρωτής δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Διονύσιος Μάλλιαρης, ο πρέοδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Σοφιανόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ανδρέας Μίγκος και Ελένη Καραγιάννη – Λευκαδίτη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ανδρέας Κορομηλάς, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, ο αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Παναγιώτης Κυριαζής, οι πρώην δήμαρχοι Ανδραβίδας και Λεχαινών κ.κ. Γιάννης Παπανδρέου και Νίκος Κουλούρης, οι Διοικητές της 1117 Πτέρυγας Μάχης και του ΚΕΑΤ Ανδραβίδας κ.κ. Δημήτρης Τζουμερκιώτης και Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας κ.ά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις