Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκη 3-2 για Παναθηναϊκό με Πλατανιά στο παιχνίδι των ανατροπών

Νίκη 3-2 για Παναθηναϊκό με Πλατανιά στο...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας σημείωσε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε στα Περιβόλια του Πλατανιά με 3-2 σε ένα από τα θεαματικότερα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί ως τώρα στη φετινή Σούπερ Λίγκα, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη του στην έδρα της ομάδας των Χανίων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς είχε ένταση, ρυθμό και πάθος. Αφού στο 6ο λεπτό η ατομική προσπάθεια του Τόρες κατέληξε σε άστοχο σουτ, στο 10΄ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Καρέλη, που πήρε την μπάλα από κούρσα και γύρισμα του Δώνη.

Σταδιακά όμως η απουσία αξιόπιστου αμυντικού μέσου άρχισε να γίνεται ολοφάνερη στο παιχνίδι των «πράσινων», οι οποίοι δεν μπορούσαν να αναχαιτίσουν εύκολα τις προσπάθειες των γηπεδούχων στον άξονα.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δεν απογοητεύθηκε πάντως, βγήκε μπροστά για το γκολ κι αφού στο 12΄ ο Κοτσόλης απέκρουσε το σουτ του Τσουράκη δύο λεπτά αργότερα έγινε το 1-1 με τον Κουλιμπαλί.

Ο σκόρερ, που προβλημάτιζε την αντίπαλη δεξιά πλευρά με τις προωθήσεις του, από πλάγια δεξιά θέση πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του έμπειρου τερματοφύλακα, σε φάση που η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν κατόρθωσε να απομακρύνει μια φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα από αριστερά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πλούσιο σε συγκινήσεις, λόγω των συνεχών ανατροπών στο σκορ. Ο Πλατανιάς πήρε προβάδισμα στο 50΄, όταν σε αντεπίθεση από την αριστερή πλευρά ο Αγκιλέρα έβγαλε τη σέντρα και ο Τόρες «έγραψε» το 2-1.

Οι γηπεδούχοι δεν χάρηκαν πάντως το προβάδισμα παρά για δύο λεπτά, αφού στο 52΄ συνελήφθησαν εν βαθιά… υπνώσει καθώς σε συρτή εκτέλεση κόρνερ του Νάνο όλοι παρακολουθούσαν τον Ντίνα να σουτάρει ανενόχλητος και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα περνώντας από ένα «δάσος» ποδιών.

Η είσοδος του Μέντες έφερε ισορροπία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αφού ο Ολλανδός μέσος και σωστά αμυνόταν και το παιχνίδι προωθούσε, με το βοηθό μάλιστα να τον υποδεικνύει λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ στο 58ο λεπτό, σε φάση για γκολ.

Η ανατροπή για τον Παναθηναϊκό συντελέστηκε τελικά στο 69΄, όταν σε σουτ χωρίς καμία τύχη από τον Καρέλη ο Κουλιμπαλί έβαλε το πόδι άτεχνα και απρόσεκτα, ο Ολίμπα απέκρουσε χωρίς να συγκρατήσει την μπάλα και ο Ζέκα την έσπρωξε στην ανυπεράσπιστη εστία για το 3-2, που σήμανε το πρώτο τρίποντο του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός, που επέστρεψε στις νίκες, έφτασε στους 7 βαθμούς μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο -3, ενώ ο Πλατανιάς έμεινε στους τρεις αλλά μετρά 0/2 εντός έδρας και παθητικό επτά τερμάτων σε αυτές τις συναντήσεις, καθώς είχε προηγηθεί το 0-4 από τον ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports