Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Γιάννης Δημαράς- "Θα παραμείνω δημοτικός σύμβουλος έως 31/8/2019-Ένα με ενάμισυ χρόνο πριν τη λήξη της θητείας, θα βγει ο νέος αρχηγός"- Αναμένονται εξελίξεις

Πάτρα:  Γιάννης Δημαράς- "Θα παραμε...

Δεν λείπουν και οι εντάσεις

22.40 "Ενάμισυ χρόνο πριν τη λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, θα γίνουν οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου αρχηγού της παράταξης" δήλωσε ο Γιάννης Δημαράς ο οποίος ολοκλήρωσε πριν από λίγο την τοποθέτησή του.

22.05 Η πλειοψηφία των πρώην αντιδημάρχων τάχθηκε υπέρ της διαδικασίας διαδοχής, ενώ πολλά ήταν τα  στελέχη που τάχθηκαν στο πλευρό του πρώην Δημάρχου ο οποίος αρνείται  για άλλη μια φορά να ανοίξει το θέμα, παραπέμποντας στο μέλλον. "Θα παραμείνω δημοτικός σύμβουλος έως 31/8/2019" είπε πριν από λίγο ο πρώην Δήμαρχος.

Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις στελέχους της παράταξης στο thebest.gr αναμένονται  εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα από την πλευρά στελεχών που δηλώνουν δυσαρεστημένοι, εφόσον δεν κινηθούν άμεσα διαδικασίες διαδοχής.

"Είναι θλιβερό ένας πρώην Δήμαρχος μετά απο ένα τέτοιο εκλογικό βατερλώ, παραμένει προσκολλημένος σε μια καρέκλα" δήλωσε πρώην αντιδήμαρχος στο thebest.gr, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έρχεται "μπουρίνι".

20.52 Παραίτηση Δημαρά και δρομολόγηση διαδικασιών για νέα ηγεσία της παράταξης ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες κατά την τοποθέτησή τους οι Ανδρέας Φίλιας και Θεοχάρης Μασσαράς, ενώ ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς στην τοποθέτηση που έκανε στην αρχή της συνάντησης, τόνισε ότι το γεγονός ότι είχε πει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές δεν σηαίνει και ότι σκοπεύει να παραιτηθεί άμεσα από την παράταξη.

Η διαδικασία συνεχίζεται σε καλό κλίμα με τοποθετήσεις μελών της παράταξης.

 

20.29  Συνεδριάζει αυτή την ώρα η παράταξη "Τώρα για την Πάτρα" μετά το κείμενο των 50 υπογραφών με το οποίο ζητείται η άμεση δρομολόγηση διαδικασιών διαδοχής στην παράταξη και επί της ουσίας παραίτηση του Γιάννη Δημαρά.

Η συνεδρίαση είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αντιδήμαρχοι και μέλη της παράταξης έχουν πάρει το λόγο και έχουν ζητήσει χρονοδιάγραμμα προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εντός της παράταξης άμεσα.

Το αίτημα είχε θέσει πρώτος ο Γιώργος Σιγαλός αμέσως μετά την εκλογική ήττα του Μαϊου. Τότε ο Γιάννης Δημαράς είχε πεί ότι είναι νωρίς και είχε παραπέμψει στον Σεπτέμβριο.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις