Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Οι αρχηγοί της Μαφίας

Οι αρχηγοί της Μαφίας

Tου Γιώργου Καρβουνιάρη

Νομίζω πως κάποια στιγμή θα πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και απαιτήσουμε να μπει «το δάκτυλο επί τον τύπο την ήλων».

Η αρρώστια που μετατρέπεται σταδιακά σε θανατηφόρα επιδημία σε βάρος όχι μόνο του αθλητισμού αλλά της ίδιας της κοινωνίας , δεν αγγίζεται από τη σημερινή κυβέρνηση (ούτε βέβαια από τις παλιότερες) επειδή πρόεδροι και μεγαλοπαράγοντες είναι φανεροί και αφανείς «αιμοδότες» του σαθρού πολιτικού συστήματος το οποίο κυβερνά τη χώρα.

Μόλις πριν λίγα 24ωρα ένα ακόμη θλιβερό γεγονός ήρθε να προστεθεί στα... κρούσματα βίας που “πληγώνουν” το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόλις λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που έγινε στην αναμέτρηση του Ηρόδοτου με τον Εθνικό και το οποίο έστειλε έναν άτυχο οπαδό των πειραιωτών να... χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της Football League και κατά την έξοδο των εκπροσώπων των ομάδων, ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με γκλομπ από άγνωστη ομάδα ατόμων!

Ο κ. Στούπας έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, την ώρα που ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα –με το συνεργό του- και αποχώρησε, κι ενώ κινήθηκε ενάντια και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να χτυπήσει τον Γιάννη Κεραμιδά.

 

Πραγματική Μαφία, η οποία υφίσταται γιατί χρηματοδοτείται και διότι φυτώριά της (κλαμπ οπαδών) λειτουργούν σε κάθε πόλη και χωριό της χώρας. Με τις ευλογίες των παντοδύναμων παραγόντων της οικονομικής ζωής της χώρας. Αυτών δηλαδή που φοροδιαφεύγουν συστηματικά και τους δίνονται χαριστικές συμβάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων από τους κυβερνώντες.

 

Αυτοί είναι οι πραγματικοί αρχηγοί της Μαφίας. Αντί όμως να ερευνώνται ώστε να κινηθεί κάποια στιγμή καμιά διαδικασία (όπως προβλέπει ο νόμος) και παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες, αυτοί βρίσκονται στα σαλόνια των κυβερνώντων και στα πολιτικά τους γραφεία όταν δεν τους φιλοξενούν στα υπερπολυτελή κρουαζερόπλοιά τους ή τα ιδιωτικά αεροσκάφη τους. Αυτά που αγόρασαν με τους… τρόπους που προαναφέραμε.

 

Αν ήθελε κάποιος να κάνει μια αρχή, να χτυπήσει τη διαφθορά και μαζί της και ένα μεγάλο κομμάτι της κρίσης από εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσει.

 

Αν ήθελε. Διότι είναι προφανές ότι όταν τους κάνει παρέα και τους δίνει δουλειές, μάλλον δεν θέλει…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις