Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ναταλί Τζερμανότα: Αυτή είναι η αδελφή της Lady Gaga

Ναταλί Τζερμανότα: Αυτή είναι η αδελφή τ...

Χαμηλών τόνων αλλά εξίσου χαρισματική

Ναταλί Τζερμανότα. Είναι η μικρότερη αδελφή της δημοφιλούς star της διεθνούς σκηνής Lady Gaga της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Αντζελίνα Τζερμανότα.

Την πρωτογνωρίσαμε από το video clip του τραγουδιού “Telephone” όπου και έκανε την πρώτη της εμφάνιση συμμετέχοντας στο γύρισμα κατόπιν αιτήματος της διάσημης αδελφής της.



Είναι γνωστό σε όλους ότι η Gaga έχει παθολογική αδυναμία στη μικρή Ναταλί και μάλιστα την ενθαρρύνει προκειμένου να κάνει τα πρώτα της ουσιαστικά επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μόδας.



Η νεαρή σχεδιάστρια έχει μάλιστα κατά καιρούς σχεδιάσει ρούχα για τη διάσημη αδελφή της τα οποία απέσπασαν και πολύ καλά σχόλια. Πηγή έμπνευσης της Ναταλί αναμφίβολα η ταλαντούχα αδελφή της. Τη συνοδεύει σχεδόν πάντα μαζί με τη μητέρα τους σε κάθε συναυλία της.



Είναι χαμηλών τόνων, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι κάποτε ο ίδιος τους ο πατέρας είχε πει χαριτολογώντας ότι η μικρή κόρη του ευτυχώς δε βγήκε «θεότρελη», όπως η μεγάλη, στην οποία ωστόσο έχει μεγάλη αδυναμία και τη θαυμάζει για όλα όσα έχει καταφέρει να κατακτήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight