Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τίμησαν τον Ανδρέα Μολφέτα

Τίμησαν τον Ανδρέα Μολφέτα

Στο 3o Patras Cup

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού Απόλλων CARNA– Κόροιβος Αμαλιάδας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη Ανδρέα Μολφέτα.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο συνονόματος εγγονός του, Ανδρέας Μολφέτας, ενώ τις ευχαριστίες της οικογένειας και λίγα λόγια είπε ο γιος του αείμνηστου προέδρου των «μελανόλευκων» και πρώην παίκτης της ομάδας, Γιάννης Μολφέτας.

Προηγήθηκε ο χαιρετισμός του προέδρου της ΚΑΕ, Κώστα Καραπάνου, στην τελετή έναρξης του 3ου Patras Cup, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

"Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο τουρνουά με την επωνυμία “PATRASCUP”, που διοργανώνει ο Απόλλων, και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα. Του ανθρώπου που οραματίστηκε τον θεσμό του PatrasCup και συνέδεσε το όνομά του με τη σύγχρονη ιστορία του Απόλλωνα.

Ο Ανδρέας Μολφέτας ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον αθλητικό χώρο. Ξεχώριζε για την ευθύτητά του. Είχε την ικανότητα και την εμπειρία να διακρίνει τους εργατικούς και εκείνους που ήθελαν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στον Απόλλωνα, από εκείνους που είχαν ταπεινά κίνητρα.

Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και συνεργατική διάθεση, την εκτίμηση και το σεβασμό των Πατρινών και όλου του Μπασκετικού κόσμου της Ελλάδας. Υπηρέτησε με σταθερότητα αρχές και αξίες, ενεργώντας  πάντα με εντιμότητα. Για όλους αυτούς τους λόγους μας λείπει σήμερα. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι από εκεί που βρίσκεται θα χαμογελάει βλέποντας τον Απόλλωνα να καθιερώνεται ξανά στη μεγάλη κατηγορία του Μπάσκετ…

Φίλες και φίλοι,

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις διοικήσεις, τα τεχνικά επιτελεία και τους παίκτες των φιλοξενούμενων ομάδων, για την τιμή που μας έκαναν να αποδεχθούν την πρόσκληση που τους απευθύναμε για συμμετοχή στο “PATRASCUP”, τιμώντας με τη σειρά τους τη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα. Ευχαριστούμε τον ιστορικό ΠΑΟΚ, τον γειτονικό Κόροιβο Αμαλιάδας –τον οποίο καλωσορίζουμε στην Α1 Εθνική Κατηγορία του μπάσκετ, και φυσικά την ομάδα της Κλουζ από τη Ρουμανία. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τις αποστολές των ομάδων ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αισθανθούν ικανοποίηση από την φιλοξενία που θα τους προσφέρουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε και στους φιλάθλους μας, για την αγάπη και την προσήλωση που δείχνουν στις αθλητικές και κοινωνικές αξίες που πρεσβεύει ο Απόλλωνας, και το σεβασμό τους απέναντι στους φιλοξενόμενους. Αυτό το πνεύμα είναι που κάνει ξεχωριστή την παρουσία του Απόλλωνα και των φιλάθλων του στη «μεγάλη» κατηγορία του μπάσκετ, και γι’ αυτό η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να απονείμει στην ομάδα μας το βραβείο ήθους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τελετή κλήρωσης του πρωταθλήματος  που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας μας. Η βοήθεια που προσφέρουν στον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντική. Με την ευκαιρία θέλουμε να σας ανακοινώσουμε το νέο χορηγό ονοματοδοσίας της ομάδας. Είναι η επιχείρηση CARNA, το λογότυπο της οποίας θα συνοδεύει το όνομα του ιστορικού Απόλλωνα από δω και στο εξής.

Η χορηγική συνεργασία μας δείχνει έμπρακτα την διάθεση του Απόλλωνα και της CARNA να προχωρήσουμε μαζί στο μέλλον. Ο κοινός βηματισμός μας είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει οφέλη και στις δύο πλευρές. Όσο αναπτύσσεται  η CARNA θα αναπτύσσεται και ο Απόλλων. Γι’ αυτό σας ζητάμε να στηρίξετε ολόθερμα τον χορηγό του ονόματός μας, αφού η πορεία του Συλλόγου είναι πλέον αλληλένδετη με την πορεία της CARNA.

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη που προσφέρετε στον Απόλλωνα σε καλές και δύσκολες εποχές. Σας καλούμε να στηρίξετε και φέτος την προσπάθεια της ομάδας μας, προμηθευόμενοι τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες. Για να ξαναδούμε μεγάλο τον Απόλλωνα, στην θέση που ανήκει, η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη. Ο Απόλλων ανήκει στον κόσμο του. Ο Απόλλων είναι όλων!

Σας ευχαριστώ"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports