Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δέσμευση Αθανασίου: Δεν καταργείται το Πρωτοδικείο Καλαβρύτων - Τί είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων

Δέσμευση Αθανασίου: Δεν καταργείται το Π...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου να κηρύσσει την έναρξη των εργασιών, ξεκίνησε στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα «ΟΡΑΜΑ» η ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Μάλιστα ο κ. Αθανασίου δεσμεύτηκε οτι δεν πρόκειται να καταργηθεί το Πρωτοδικείο Καλαβρύτων.

Τον κ. Αθανασίου υποδέχτηκε στο χώρο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, υπό τους μελωδικούς ήχους της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων.

Στην έναρξη των εργασιών παρέστησαν ο Εθνικός Συντονιστής για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, και πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, οι βουλευτές Αχαίας Β. Χατζηλάμπρου και Νίκος Τσούκαλης, νυν και πρώην δικαστές και εισαγγελείς και στελέχη του Νομικού κόσμου.

Η έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ξεκίνησε με ομιλία του Δημάρχου Καλαβρύτων Γ. Λαζουρά, που τόνισε οτι είναι τιμή για την μαρτυρική πόλη η η πραγματοποίηση της συνάντησης των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Ακόμη χαιρετισμό απηύθυναν οι παριστάμενοι βουλευτές με τον κ. Χατζηλάμπρου να ζητά από τον Υπουργεό να πείσει τους πολίτες οτι η Δικαιοσύνη λειτουργεί και τον κ. Τσούκαλη να θέτει ζήτημα ολοκληρωμένης απάντησης για τις «φωτογραφικές ρυθμίσεις»

Στην ομιλία του ο κ. Αθανασίου έδωσε είδηση, λέγοντας οτι δεν πρόκειται να καταργηθεί το Πρωτοδικείο Καλαβρύτων, απαντώντας άμεσα στο θέμα που είχε θέσει και ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς.

Επισήμανε ακόμη οτι η καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης αποτελεί τον ανασταλτικό παράγοντα για διεθνείς επενδύσεις στη χώρα μας και δεσμεύτηκε οτι η Κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου κινείται στην κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος, «θεραπεύοντας στρεβλώσεις του παρελθόντος»

athanasiou_c

athanasiou_b

athanasiou_a

athanasiou

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις