Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαρκόπουλος: "Θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας"

Μαρκόπουλος: "Θα πρέπει να δούμε τι...

Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα στο πρώτο παιχνίδι τους στο διεθνές τουρνουά «Patras Cup»

Τις αδυναμίες του θα πρέπει να εντοπίσει κι εν συνεχεία να διορθώσει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τo Σούλη Μαρκόπουλο.Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα στο πρώτο παιχνίδι τους στο διεθνές τουρνουά «Patras Cup», από τη ρουμανική Κρουζ. Ο προπονητής τους, μιλώντας αμέσως μετά το φιλικό, παραδέχθηκε πως δεν ήταν καθόλου καλοί στον επιθετικό τομέο:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην επίθεση, γιατί στο αμυντικό κομμάτι δεν λειτουργήσαμε τόσο καλά, αφήσαμε πολλούς κενούς χώρους και δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να κινούνται με ελευθερία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε το προβάδισμα, αλλά με διαφορά μικρότερη από αυτήν που θα μπορούσαμε να έχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι υπήρχε κούραση, ενώ ταυτόχρονα οι αντίπαλοί μας ήταν πιο δυνατοί, είχαν περισσότερες δυνάμεις και εμφανίστηκαν πιο σκληροί στην άμυνά τους. Εμείς, από την πλευρά μας, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε και άσχημες επιστροφές, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια».

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά, που διεξάγεται στο κλειστό της Περιβόλας, απάντησε: «Θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να δεθούμε σαν ομάδα και το βασικό ζητούμενο για εμάς είναι να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports