Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Mουσική για τρυφερές ηλικίες στην Πάτρα

Mουσική για τρυφερές ηλικίες στην Πάτρα

Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα του συστήματος Junior Music Course

Πριν καλά-καλά μάθει ανάγνωση και γραφή, ο τετράχρονος μπόμπιρας μιλάει τη γλώσσα της μουσικής. Ξέρει τις νότες, ξεχωρίζει τους ήχους των οργάνων και τραγουδά σωστά.

Αυτό το μικρό θαύμα συντελείται καθημερινά στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, όπου εκατοντάδες παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών μαθαίνουν τα μυστικά της μουσικής μέσω του πρωτοποριακού συστήματος Junior Music Course.

Καθισμένοι στα λιλιπούτεια αρμόνια με τα χρωματιστά καρεκλάκια, με την καθοδήγηση του δασκάλου και τη βοήθεια του γονιού, οι μικροί μαθητές παίζουν κομματάκια, συνοδεύουν με κρουστά όργανα ή τραγουδούν και ασφαλώς... το διασκεδάζουν!

Στα πρώτα κιόλας μαθήματα, βλέπεις δειλά και διστακτικά παιδάκια, να μαθαίνουν την έννοια της συνεργασίας και να κάνουν φίλους λειτουργώντας μέσα σε ένα μουσικό σύνολο, να επιστρατεύουν τη φαντασία τους, να καλλιεργούν την αυτοπεποίθησή τους, να μαθαίνουν στην πράξη τη σημασία της πειθαρχημένης προσπάθειας, να αγαπούν τη μουσική.

Ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία φέρνοντας το μικρό σας αγγελούδι στο δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα του συστήματος Junior Music Course στην Πάτρα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα!

ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, ΜΑΙΖΩΝΟΣ 5, ΠΑΤΡΑ

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2610 225552.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture