Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ως Φρέντι Κρούγκερ ο Σαρκοζί σε εξώφυλλο γαλλικού περιοδικού

Ως Φρέντι Κρούγκερ ο Σαρκοζί σε εξώφυλλο...

«Sarko 2: Le Retour» (Σαρκό 2: Η Επιστροφή) είναι ο βασικός τίτλος στο εξώφυλλο

Μετά τον Φρανσουά Ολάντ σε ρόλο... γυμνού περφόρμερ επί σκηνής, ήρθε η σειρά του προκατόχου του να πρωταγωνιστήσει σε ένα ανάλογο «σόου».
Ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος - όπως γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ - αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματός του (και για τις προεδρικές εκλογές του 2017) παρουσιάζεται από το γαλλικό περιοδικό Marianne ως... Φρέντι Κρούγκερ.



«Sarko 2: Le Retour» (Σαρκό 2: Η Επιστροφή) είναι ο βασικός τίτλος στο εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Σάββατο.
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του περιοδικού ως άλλος Φρέντι Κρούγκερ στον «Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες». Στην ταινία του Γουες Κρέιβεν (παραγωγής 1984), ο Κρούγκερ, ένας κατά συρροή δολοφόνος, χρησιμοποιεί ένα γάντι εξοπλισμένο με λεπίδες για να σκοτώσει τα θύματά του.

Στην πραγματικότητα, ο Σαρκό - όπως τον φαντάζεται το περιοδικό - επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος» για να πάρει την εκδίκησή του από τον Ολάντ, ο οποίος τον νίκησε στις εκλογές του 2012.

Θα τα καταφέρει; Αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, μάλλον δύσκολα: δύο στους τρείς Γάλλους δεν θέλουν να δουν τον Νικολά Σαρκοζί να διεκδικεί μια δεύτερη προεδρική θητεία.

Ο ίδιος, πάντως, ετοιμάζει την αντεπίθεσή του: το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να ανακοινώσει την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή με ανάρτηση στο Facebook, το Σάββατο θα δημοσιεύσει άρθρο σε γαλλική εφημερίδα και την Κυριακή θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις