Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φτιάχνουν 540.000 iPhone 6 την ημέρα αλλά δεν φτάνουν!

Φτιάχνουν 540.000 iPhone 6 την ημέρα αλλ...

Οι ημερομηνίες παράδοσης αρχίζουν να απαιτούν …υπομονή

Η Foxconn, η εταιρία που φτιάχνει τα καινούργια iPhone 6 για να φτάσουν έγκαιρα στην πόρτα σας έχει 200.000 υπαλλήλους που ασχολούνται μόνο με αυτά! Και όμως δεν επαρκούν.

Η παραγωγή δεν μπορεί να ικανοποιήσει τη ζήτηση και στις online παραγγελίες για iPhone 6 και iPhone 6 Pluse, οι ημερομηνίες παράδοσης αρχίζουν να απαιτούν …υπομονή.

Δημοσίευμα της Wall street Journal αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγή στη Foxconn, η σύγχρονη παραγωγή δύο μοντέλων διαφορετικών διαστάσεων είναι το μυστικό του προβλήματος. Παρά το γεγονός ότι η εταιρία διατηρεί στην Κίνα 100 γραμμές παραγωγής που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, οι ημερομηνίες παράδοσης μάλλον θα συνεχίσουν να μετακινούνται προς… το μέλλον.

Με την επίσημη ανακοίνωση της Apple να αναφέρει ότι μόνο το πρώτο 24ωρο οι προπαραγγελίες έφτασαν τα 4 εκατομμύρια τηλέφωνα, μόνο προβλέψεις μπορούν να γίνουν για το που ακριβώς θα φτάσει αυτό το νούμερο με τις πωλήσεις και από τα καταστήματα.

Στη Foxconn πάντως κάνουν ότι μπορούν. Αρκούν τα νούμερα της παραγωγής για να μας πείσουν: 400.000 iPhone 6 και 140.000 iPhone 6 Pluse ημερησίως κατασκευάζουν οι εργαζόμενοι…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις