Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται τον προσεχή Δεκέμβριο στις αίθουσες η νέα ταινία του Νίκου Ζερβού, "Λύσσα Κακιά" - Παίζουν οι Καραμίχος, Κουλιανού και Ζουγανέλης

Έρχεται τον προσεχή Δεκέμβριο στις αίθου...

Η ταινία εστιάζει με κωμικό τρόπο στην καθημερινότητα των φοιτητών μιας σχολής υποκριτικής

Ο γνωστός και ενίοτε ανατρεπτικός σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός, δημιουργός εμπορικών όσο και αντισυμβατικών κινηματογραφικών επιτυχιών, όπως «Ο Δράκουλας των Εξαρχείων», οι «Τήλε - κανίβαλοι», «Βίτσια Γυναικών», «Γυναίκες Δηλητήριο», «Στη Σκιά του Λέμμυ Κώσιον» με τον Λάκη Κομνηνό, κ.α., γύρισε μία νέα ταινία με τίτλο «Λύσσα Κακιά» που θα διανεμηθεί στις αίθουσες από την εταιρεία διανομής FILMBOY.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο στους κινηματογράφους

Η «Λύσσα Κακιά» εστιάζει στην καθημερινότητα των φοιτητών μιας σχολής υποκριτικής.

Σενάριο: Ζωή Ζέρβα

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζερβός

Παραγωγός: Δημήτρης Γαλανόπουλος

Μοντάζ: Γιάννης Παρασκευόπουλος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Αποστόλου.

Μουσική: Παντελής Αμπαζής.

Το ετερόκλητο καστ των ηθοποιών περιλαμβάνει την Ζωή Ζέρβα, το μοντέλο και ηθοποιό Βίκυ Κουλιανού, τον Τζώνη Θεοδωρίδη, ο οποίος ως γνωστό διατηρεί και ένα πολύ ωραίο καφέ μπαρ στο Κολωνάκι, την Στέλλα Γιαμπουρά, τους Τάκη Χρυσικάκο, Γιώργο Καραμίχο, Σταύρο Κανελλίδη, Όλγα Θανασιά, Λορέντζο Καριέρε και Αναστάση Κολοβό.

Φιλική Συμμετοχή: Γιάννης Ζουγανέλης.

Όπως έγραψε το newsbomb.gr, ο Νίκος Ζερβός έχει γυρίσει ορισμένες από τις ταινίες του έχουν στιγματίσει την cult κουλτούρα της δεκαετίας του ‘80, διχάζοντας κοινό και κριτικούς. Παράδειγμα ο περίφημος «Δράκουλας των Εξαρχείων» είναι από τα έργα που μπορεί κάποιος να αγαπήσει αλλά κάποιος άλλος να μισήσει.

Στη νέα του ταινία «Λύσσα Κακιά» εστιάζει στον χώρο της υποκριτικής. Είναι οι ιστορίες κάποιων νέων ανθρώπων που φοιτούν σε μια σχολή ηθοποιίας. Ο ίδιος εξήγησε πως σκοπός του αλλά και της σεναριογράφου Ζωής Ζέρβα, είναι να κάνουν ένα έργο που όποιος το δει, θα ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας στην Ελλάδα της οικονομικής –και όχι μόνο- κρίσης.

«Συνειδητά το έργο δεν έχει καμία σχέση με την κρίση και την Ελληνική επικαιρότητα. Αν θες να μιλήσεις για την κρίση, κάνεις μια ταινία σκληρή και καταγγελτική. Διαφορετικά πας στο άλλο άκρο και κάνεις μια ανάλαφρη κωμωδία για να χαλαρώσει ο κόσμος και να γελάσει λίγο. Οι φοιτητές της σχολής έχουν την δική τους καθημερινότητα και εκεί εστιάζει η ταινία. Στα ερωτικά τους, στα θέματα της σχολής και γενικότερα στα προβλήματα που έχουν, τα οποία πάντα αντιμετωπίζουν με χιούμορ», εξήγησε ο Νίκος Ζερβός στο newsbomb.gr.

Η Βίκυ Κουλιανού υποδύεται στην ταινία μια αυστηρή καθηγήτρια σε έναν απολαυστικό ρόλο, ο Γιώργος Καραμίχος, κάνει έναν μπάρμαν που είναι φίλος των παιδιών που σπουδάζουν στην σχολή ηθοποιίας ενώ ο αξιόλογος ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος είναι ο πατέρας μιας κοπέλας που έχει δικό του μαγαζί με τατουάζ.

Η «Λύσσα κακιά είναι από τις ελάχιστες ταινίες του Νίκου Ζερβού, στις οποίες δεν έχει αναλάβει και τον ρόλο του παραγωγού. Παραγωγός είναι ο Δημήτρης Γαλανόπουλος.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture