Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυμνή εμφάνιση και ερωτικές σκηνές στην Επίδαυρο τους οδήγησαν στο Τμήμα

Γυμνή εμφάνιση και ερωτικές σκηνές στην ...

Για προσβολή του μνημείου της Επιδαύρου

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την περιπέτειά του στον χώρο της Επιδαύρου, ο γερμανός σκηνοθέτης, Ματίας Λάνγκχοφ άκουσε για δεύτερη φορά χθες την εις βάρος του κατηγορία για προσβολή του μνημείου της Επιδαύρου.

Τότε ο ανήσυχος δημιουργός με τις διεθνείς περγαμηνές, που έχει ανεβάσει και άλλες παραστάσεις αξιώσεων στην Ελλάδα, είχε γίνει στόχος επιθέσεων για την παράσταση των «Βακχών», όπου ο Μηνάς Χατζησάββας εμφανιζόταν ως γυμνός Διόνυσος.

Την Τετάρτη τα μεσάνυχτα ήταν η «αισθησιακή εμφάνιση» της ηθοποιού του, Νικόλ Μαρσί, μεταξύ άνω και κάτω διαζώματος που οδήγησε τον Λάγκνχοφ και το συνεργείο του στον αξιωματικό υπηρεσίας του Γ’ Τμήματος Ασφαλείας Ναύπλιο.

Ο Λάνγκχοφ είχε βρέθηκε στην Ελλάδα με προορισμό την Επίδαυρο. Είχε ζητήσει εγκαίρως άδεια προκειμένου να κάνει γυρίσματα στον αρχαιολογικό χώρο στο πλαίσιο αυτοβιογραφικού του φιλμ.

Ο Λάνγκχοφ ήθελε το μνημείο χωρίς κόσμο ώστε το πολυμελές γερμανοελβετικό κινηματογραφικό συνεργείο της Golden Egg Production να κάνει γυρίσματα στο άδειο θέατρο. Αυτό ήταν εφικτό μετά τις οκτώ το βράδυ, όταν κλείνουν οι πύλες για το κοινό στον αρχαιολογικό χώρο. Τα γυρίσματα θα διαρκούσαν έως τις δύο το πρωί.

Κάποια στιγμή, ο αρχαιοφύλακας που ήταν βάρδια είδε μεταξύ άνω και κάτω διαζώματος τη νεαρή γαλλίδα ηθοποιό να τρέχει γυμνή, και ξαπλωμένη να κάνει κινήσεις σαν σε ερωτικές περιπτύξεις οι οποίες καταγράφονταν από κάμερες. Ο υπάλληλος παρενέβη, διέκοψε το γύρισμα προς στιγμήν και μαζί με τον αρχιφύλακα ζήτησαν από το κινηματογραφικό συνεργείο να «σεβαστούν τον χώρο».

Το γύρισμα τελικώς διακόπηκε με παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ που κατέθεσε στον χώρο, το υλικό κατασχέθηκε ενώ σκηνοθέτης και συνεργείο οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα στο Ναύπλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις