Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 19 Σεπτμεβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 19 Σεπτμεβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Η διέλευση της Σελήνης απ' τον τελευταίο σας οίκο σήμερα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που πρέπει να κλείσουν, ενώ η θετική της όψη με τον Άρη θα σας βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση. Δυναμώνει επίσης την ψυχολογία σας. Οι στιγμές απομόνωσης, ησυχίας και ο ύπνος είναι πιθανό να σας τονώσουν ψυχικά.

Ζυγός

Ιδανική μέρα για δικτύωση και για συναντήσεις με τις παρέες σας είναι η σημερινή. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη προσφέρει ενθουσιασμό, χιούμορ και ζωηράδα στις επαφές, ενώ βοηθά και την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε την υλοποίηση σχεδίων και την συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, ίντερνετ.

Σκορπιός

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας σήμερα, με τη θετική όψη Σελήνης-Άρη να σας κάνει αρκετά δυναμικούς, ενώ είναι ιδανική μέρα για επαγγελματικά ξεκινήματα και για συναντήσεις με άτομα εξουσίας, με τα οποία υπάρχει σύμπνοια τώρα - προσεγγίστε τα. Βοηθιούνται και τα οικονομικά σας με τις πρωτοβουλίες που παίρνετε.

Τοξότης

Δυναμική, δημιουργική, εξωστρεφής κι αισιόδοξη η σημερινή μέρα. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιό σας, αυξάνει την ζωτικότητα και την αυτοπεποίθηση, σας κάνει αποτελεσματικούς στη δράση, ενώ είναι ιδανική μέρα για ξεκινήματα, πρωτοβουλίες και ανοίγματα. Προχωράτε γρήγορα θέματα σπουδών, νομικών, επαφών με το εξωτερικό, ταξιδιών.

Αιγόκερως

Ζητήματα οικονομικά τονίζει κι ευνοεί σήμερα η Σελήνη, ενώ η θετική της όψη με τον Άρη είναι πιθανό να σας ωθήσει στην αποτελεσματική διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν δάνεια, συντάξεις, κληρονομικά, επενδύσεις κλπ. Πιθανές χορηγίες. Θα είναι όμως και μια αρκετά ερωτική μέρα που θα δυναμώσει το ψυχικό δέσιμο με τον σύντροφο.

Υδροχόος

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αυξημένη και ευχάριστη σήμερα, μια μέρα με πολλές συναντήσεις και γνωριμίες. Με τη θετική όψη Σελήνης-Άρη είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια σχέση, μια συνεργασία ή την συμμετοχή σας σ' ένα σύλλογο ή μια ομάδα. Αρκετός ενθουσιασμός με τον σύντροφο και τους φίλους.

Iχθύες

Παραγωγική και δημιουργική μέρα για το ζώδιό σας. Λόγω της θετικής όψης Σελήνης-Άρη, είναι ιδανική μέρα για να κάνετε επαγγελματικά ξεκινήματα και να προχωρήσετε σε δράσεις και πρωτοβουλίες, ενώ υπάρχει συμφωνία με άτομα εξουσίας. Επίσης καλή μέρα για θέματα υγείας, για το ξεκίνημα νέας δίαιτας, διατροφής ή θεραπείας.

Κριός

Αρκετά καλή κι ερωτική μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη απ' το Λέοντα ν' ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σας, ενώ δίνει και ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Η θετική της όψη με τον Άρη σας κάνει δυναμικούς, αυξάνει την ζωτικότητα και σας ωθεί σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες και δράσεις.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη εστιάζει σε θέματα σπιτιού, ενώ η θετική της όψη με τον Άρη θα βοηθήσει στην γρήγορη κι αποτελεσματική διευθέτηση ζητημάτων οικογενειακών και ακινήτων. Καλή μέρα για μετακόμιση, επιδιορθώσεις ή φροντίδα του σπιτιού. Βοηθά επίσης και την παραγωγικότητά σας και θέματα δουλειάς. Νιώθετε πιο δυνατοί ψυχολογικά σήμερα.

Δίδυμοι

Μια θετική, ζωηρή κι επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Άρη να σας κάνει αρκετά αποτελεσματικούς και γρήγορους στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και σε διάφορες συναλλαγές. Καλή μέρα για επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, ραντεβού, σεμινάρια. Υπάρχει ενθουσιασμός και σύμπνοια με τον σύντροφο και τους άλλους γενικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, ενώ η θετική της όψη με τον Άρη είναι πιθανό να σας ωθήσει σε πρωτοβουλίες που θα φέρουν κέρδη. Εύκολη και γρήγορη τακτοποίηση πληρωμών και άλλων συναλλαγών. Ευχάριστες αγορές. Γενικά θα απολαύσετε την υλική ζωή, τα αποκτήματά σας, το καλό φαγητό και το αίσθημα ασφάλειας.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα εξωστρεφής και δραστήρια, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με τον Άρη σας δυναμώνει και τονώνει την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας. Ιδανική μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε ξεκινήματα και δράσεις. Καλή μέρα και για τα ερωτικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being