Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Yπεξαίρεση σε τράπεζα - Λείπουν 600.000 από τα ταμεία

Πάτρα: Yπεξαίρεση σε τράπεζα - Λείπουν 6...

Ετοιμάζουν αγωγές οι πειχειρηματίες

Γύρω στις 600.000 ευρώ είναι το ποσό το οποίο λείπει από το ταμείο υποκαταστήματος τράπεζας της Πάτρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Κόσμος της Πάτρας". Υψηλόβαθμο στέλεχος της τράπεζας φαίνεται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πως έκανε διακίνηση ποσών σε λογαριασμούς γνωστών επιχειρηματιών της Πάτρας, "καλύπτοντας" κάθε φορά το ποσό που έλειπε, εκμεταλλευόμενος με αυτό τον τρόπο (το "γύρισμα των χρημάτων) ένα τεράστιο όπως αποδείχτηκε ποσό, το οποίο είχε βάλει στην τσέπη!

Αρκετοί επιχειρηματίες της Πάτρας έχουν ξεσηκωθεί αφού η τράπεζα δεν τους δίνει καμία απάντηση σε σχέση με τα ποσά που έχουν χάσει.

Όπως είναι γνωστό μόνο από έναν γιατρό λείπουν πάνω από 150.000 ευρώ, ενώ Πατρινός έμπορος έχασε 30.000 ευρώ. Άλλοι επιτηδευματίες έχασαν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ο καθένας.

Ο ανώτερος τραπεζικός υπάλληλος έχει απολυθεί και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητά τρόπους να συγκεντρώσει τα χρήματα και να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην υπεξαίρεση.

Ωστόσο οι επιχειρηματίες ετοιμάζουν μαζικές αγωγές κατά της τράπεζας, η οποία δεν τους ενημερώνει για το τι απέγιναν τα χρήματα που είχαν καταθέσει.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις