Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Eπεισόδια μετά την πορεία στο κέντρο του Αγρινίου - Φθορές σε Τράπεζες, συγκρούσεις και προσαγωγές

Eπεισόδια μετά την πορεία στο κέντρο του...

Διαδήλωσαν δυο μπλοκ, ένα αντεξουσιαστών και ένα μελων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων

22:17 Με επεισόδια στο κέντρο του Αγρινίου και συγκρούσεις μεταξύ νεαρών κουκουλοφόρων και αστυνομικών ολοκληρώθηκαν στο Αγρίνιο οι αντιφασιστικές εκδηλώσεις για τον ένα χρονο απο τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Λιγο πριν τις 9 το βράδυ συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που οργανώθηκε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συλλογικότητες αντιεξουσιαστών στην πλατεία Δημάδη.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, περίπου στις 8:30 μ.μ. ξεκίνησε πορεία 200 ατόμων, που φωναζαν αντιφασιστικά συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου η οποία και παρατηρούνταν με διακριτικότητα από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ελιχαν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία του Αγρινίου.

Ουσιαστικά διαδήλωσαν δυο μπλοκ, ένα αντεξουσιαστών και ένα μελων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων.

20:58 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η αντιφασιστική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που οργανώθηκε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συλλογικότητες αντιεξουσιαστών στην πλατεία Δημάδη.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, περίπου στις 8:30 μ.μ. ξεκίνησε πορεία 200 ατόμων, που φωνάζουν αντιφασιστικά συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου η οποία και παρατηρείται με διακριτικότητα από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία του Αγρινίου. Ουσιαστικά διαδηλώνουν δυο μπλοκ, ένα αντεξουσιαστών και ένα μελων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων

geg-poreia-fyssas1Σ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις