Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης προειδοποιεί, «Θα πέσουν μηνύσεις»!

Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης προειδοποιεί...

Όπως είπε σε συνέντευξη του, θα ακολουθήσει τη νομική οδό αν αποφασίσει να απαντήσει στα σχόλια για τη ζωή του

Άστραψε, βρόντηξε και ξεκαθάρισε ότι έχει κι άλλο πρόσωπο. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Θοδωρής Αθερίδης θα ακολουθήσει τη νομική οδό αν αποφασίσει να απαντήσει στα σχόλια για τη ζωή του.

Κρατάει χαμηλούς τόνους, δεν μοιράζεται την προσωπική του ζωή και δεν θέλει να δίνει σημασία σε όσα λέγονται και γράφονται, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ thetoc.gr. Ο Θοδωρής Αθερίδης, όμως, αυτή τη φορά ξεκαθάρισε τις προθέσεις του και μιλώντας για την προσωπική του ζωή στο περιοδικό Like και τη σχέση του με τη συνάδελφο του, την γνωστή και αγαπητή ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη, δήλωσε πως όποιος ασχοληθεί με τα προσωπικά του θέματα δεν θα έχει καλή συνέχεια, αφού όταν το αποφασίσει θα... πέσουν μηνύσεις!

Διαβάστε τις χαρακτηριστικές ερωτήσεις και απαντήσεις του Θοδωρή Αθερίδη από την συνέντευξη του στο εβδομαδιαίο περιοδικό Like, όπως τις παραθέτει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου (η οποία ως γνωστό έλκει την καταγωγή της από την Πάτρα) στο άρθρο της στο thetoc.gr.

-Επειδή έχουν ακουστεί πολλά, ποια είναι η σχέση σου με τη Σμαράγδα Καρύδη;

«Με τη Σμαράγδα συνεργαζόμαστε συχνά, γιατί ξέρουμε και οι δύο ακριβώς τι θέλουμε σε ό,τι αφορά στη δουλειά. Είναι φίλη μου και την αγαπάω. Και τους ανθρώπους που αγαπώ τους αποδέχομαι συνολικά ως έχουν. Αγαπώ πολλά πράγματα πάνω της, δεν έχει νόημα να τα πω δημόσια».

-Ενοχλείσαι όταν δημοσιεύματα θίγουν θέματα της προσωπικής σου ζωής;

«Φυσικά και θα με ενοχλήσει ένα τέτοιο δημοσίευμα ή φωτογραφίες που εκθέτουν την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω δώσει δικαιώματα, δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι λέγεται για τα προσωπικά μου. Αν αποφασίσω να ασχοληθώ σοβαρά, θα πέσουν μηνύσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight