Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Παρ' ολίγον τραγωδία στη γνωστή «καρμανιόλα»

Ηλεία: Παρ' ολίγον τραγωδία στη γνωστή «...

Αμαλιάδα

Τρεις ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στη διασταύρωση- καρμανιόλα στην Αμαλιάδα, στη συμβολή των οδών Αγίου Τρύφωνος και Ναυαρίνου.

Η συγκεκριμένη διασταύρωση έχει γίνει πλέον ο φόβος και ο τρόμος των διερχόμενων οδηγών και των περιοίκων και χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ, για μία ακόμη φορά η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, από τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων.

Πλαγιομετωπική σύγκρουση

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:10 το βράδυ και ενεπλάκησαν ένα ημιφορτηγό και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο. Το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας και επέβαινε και μία γυναίκα, εκινείτο επί της οδού Ναυαρίνου και είχε κατεύθυνση από Σαβάλια προς Αμαλιάδα. Την ίδια ώρα το ημιφορτηγό που οδηγούσε ένας άνδρας, εκινείτο επί της οδού Ναυαρίνου.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται ότι ο οδηγός του ημιφορτηγού παραβίασε το σηματοδότη stop, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το ΙΧΕ επιβατικό. Το ημιφορτηγό από τη σύγκρουση έφθασε πολύ κοντά στην πυλωτή παρακείμενης πολυκατοικίας, ενώ το ΙΧΕ βρέθηκε με κατεύθυνση προς Αγίου Τρύφωνος.

Ζητούν φανάρια

Περίοικοι όταν άκουσαν τη σύγκρουση έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν το τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας, η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου οι πυροσβέστες να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, τους δύο οδηγούς των οχημάτων και τη γυναίκα που επέβαινε στο ΙΧΕ, οι οποίοι ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Αμαλιάδας και της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι πρώτες βοήθειες στους Σαμαρείτες δόθηκαν από εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού που βρέθηκαν στο σημείο, καθώς το ασθενοφόρο βρισκόταν στον Πύργο και καθυστέρησε λίγο να φθάσει στο σημείο.

Την ίδια στιγμή οι περίοικοι διαμαρτύρονταν έντονα για το γεγονός ότι δεν έχουν τοποθετηθεί φανάρια στο σημείο και το αποτέλεσμα είναι να σημειώνονται τροχαία ατυχήματα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις