Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δολοφονική επίθεση στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών έξω από τα γραφεία της Football League!

Δολοφονική επίθεση στον πρόεδρο του Ηρακ...

Ένα ακόμη θλιβερό γεγονός

Ένα ακόμη θλιβερό γεγονός ήρθε να προστεθεί στα... κρούσματα βίας που “πληγώνουν” το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόλις λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που έγινε στην αναμέτρηση του Ηρόδοτου με τον Εθνικό και το οποίο έστειλε έναν άτυχο οπαδό των πειραιωτών να... χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της Football League και κατά την έξοδο των εκπροσώπων των ομάδων, ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με γκλομπ από άγνωστη ομάδα ατόμων!

Ο κ. Στούπας σύμφωνα με το newsit.gr έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, την ώρα που ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα –με το συνεργό του- και αποχώρησε, κι ενώ κινήθηκε ενάντια και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να χτυπήσει τον Γιάννη Κεραμιδά.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης που είναι γιατρός προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα έφτασε στα γραφεία της Θεμιστοκλέους ασθενοφόρο που μετέφερε το “θύμα” στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” κι ενώ φαίνεται πως παρά το ότι έχασε τις αισθήσεις του προς στιγμήν, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Άνθρωποι της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών χαρακτήρισαν την επίθεση στον κ. Στούπα ως δολοφονική απόπειρα! Απ' την μεριά της, η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση που καταδίκασε το συμβάν και ανέφερε: "Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γ. Στούπα ταχεία ανάρρωση και βρισκόμαστε όλοι δίπλα του".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports