Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ βρέθηκαν δύο μεγάλοι παλιοί πρωταθλητές του

Στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ βρέθηκαν δύο με...

Οι Νίκου Μολόχας και Γιώργος Θεοδωρακόπουλος

Οι μεγάλοι πρωταθλητές του ΝΟΠ Νίκος Μολόχας και Γιώργος Θεοδωρακόπουλος με την ευκαιρία μιας σύντομης παρουσίας τους στην Πάτρα, επισκέφτηκαν το κολυμβητήριο του ΝΟΠ στην Ακτή Δυμαίων.

Η επίσκεψη έγινε παρουσία των φίλων τους (και πρώην αθλητών και πρόεδρων του Ομίλου) κας. Λήδας Τασοπούλου και κ.Πέτρου Καθρέπτα. Στην διάρκεια της είχαν εμπεριστατωμένη ενημέρωση από το μέλος του ΔΣ κ. Νίκο Αναστασόπουλο και δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από την σημερινή πορεία του Ομίλου και εντυπωσιασμένοι από το κολυμβητήριο και τους χώρους του. Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο τους ότι «πρόκειται για ένα μοναδικό αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα που ανήκει σε ένα σωματείο και για τις τεράστιες δυνατότητες για τον ΝΟΠ που προσφέρει η περαιτέρω αξιοποίηση και ανάδειξή του στο άμεσο μέλλον».

Στη φωτογραφία (από το αρχείο του ΝΟΠ) διακρίνουμε τους δυο σπουδαίους αθλητές και Ολυμπιονίκες, στη διάρκεια της συμμετοχής τους με την Εθνική Ελλάδος Υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικού το 1968. Αριστερά είναι ο Θεοδωρακόπουλος και δεξιά ο Ν.Μολόχας ενώ τη μέση είναι ο κ. Ηλιάδης στέλεχος της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports