Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από 18/9/2014 στις Πατρινές αίθουσες το ψυχολογικό θρίλερ "Αμνησία" με τον Κόλιν Φερθ και την Νικόλ Κίντμαν

Από 18/9/2014 στις Πατρινές αίθουσες το ...

Σε διανομή από την Seven Films και την Σπέντζος

Το ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «Αμνησία - Before I Go to Sleep» που είναι μία συμπαραγωγή των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και της Σουηδίας, θα αρχίσει να προβάλλεται από αυτή την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Την ταινία που διανέμει στην χώρα μας η Seven Films και η Σπέντζος, φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Ρόουαν Τζόφι, γιου του σκηνοθέτη της «Αποστολής» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ρόλαντ Τζόφι. Στην ταινία που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 18/9/2014 ενώ στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου του 2014 πρωταγωνιστούν η Νικόλ Κίντμαν και οι Κόλιν Φερθ, Μαρκ Στρονγκ.

Μια γυναίκα ξυπνά κάθε πρωί δίπλα σε έναν άντρα ο οποίος της εξηγεί πως είναι ο σύζυγός της, χωρίς εκείνη να θυμάται τίποτε από το παρελθόν της. Αναζητώντας όμως την ταυτότητά της, ανακαλύπτει στοιχεία που την κάνουν να αμφισβητεί την ιστορία του. Το ψυχολογικό θρίλερ «Before I go to sleep» στηρίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Βρετανού συγγραφέα Στίβεν Τζ. Γουάτσον.

Το φιλμ όπως γράφτηκε, θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχημένη ταινία «Memento». Ο Ρόουαν Τζόφι όπως είπε, διάλεξε την Κίντμαν για να παίξει τον βασικό χαρακτήρα καθώς ήθελε μία κορυφαία ηθοποιό που θα μπορούσε να εμπιστευτεί.

«Έφτιαξα ένα γράφημα της συναισθηματικής διακύμανσης της Κριστίν, για δικούς μου λόγους, ώστε να έχω μια ξεκάθαρη εικόνα. Ήταν εντυπωσιακό. Έφτιαξα ένα είδος χρονοδιαγράμματος με τις εντάσεις της ηρωίδας. Υπάρχουν πάρα πολλές τρομερά σημαντικές και τραυματικές εμπειρίες που βιώνει. Έκανα έναν πίνακα με τα αρνητικά και έναν με τα θετικά συναισθήματα, γιατί αυτή βιώνει παράλληλα και έντονες χαρές. Ήθελα μια ηθοποιό που θα μπορούσα να εμπιστευτώ, η οποία θα μπορούσε να φτάσει στα αισθηματικά όρια με τέτοιον τρόπο, που θα με έπειθε ολοκληρωτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βραβευμένοι με Όσκαρ ερμηνείας Κόλιν Φερθ και Νικόλ Κίντμαν συναντιούνται ξανά ως κινηματογραφικό ζευγάρι, λίγο μετά το πολεμικό, κοινωνικό δράμα «The Railway Man» που αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Ελλάδα (ήδη έχει παιχθεί στην Αγγλία) ενώ πρόκειται να συνεργαστούν ξανά στο «Genius», που αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2015.

«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Κόλιν Φερθ, γιατί είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Με βοηθάει πάρα πολύ, όταν συνεργάζομαι με κάποιον που είναι τόσο ταλαντούχος. Έχει ένα πολύ ωραίο ρυθμό και με αυτόν τον τρόπο συνεπαίρνει και μένα. Με κάνει να γελάω. Δεν κάνει καθόλου νάζια και δεν είναι καθόλου υπερόπτης και αλαζόνας στα γυρίσματα. Είναι τόσο απλός», δήλωσε εντυπωσιασμένη η Νικόλ Κίντμαν, όπως γράφει το σάιτ myfilm.gr.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture