Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο γνωστός λαικός τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς για δύο βραδιές live σε κέντρο διασκέδασης της Πάτρας

Ο γνωστός λαικός τραγουδιστής Γιώργος Γι...

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2014 - Μαζί του θα είναι και η Βασιλική Νταντά

Γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Πάτρα κάνει έναρξη για τη νέα φθινοπωρινή – χειμερινή περίοδο 2014-2015 αυτή την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 φέρνοντας στην Αχαική πρωτεύουσα για δύο μουσικές βραδιές τον γνωστό λαικό τραγουδιστή Γιώργο Γιαννιά και την ανερχόμενη λαική τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά, η οποία ερμηνεύει το κομμάτι – επιτυχία «Ούτε να σε ξαναδώ».

Ο Γιώργος Γιαννιάς συνεργάστηκε το φετινό καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία, στην Αθήνα στο Romeo Live, με τον Λευτέρη Πανταζή ενώ μαζί τους ήταν και η Βασιλική Νταντά.

Ο Γιώργος Γιαννιάς θεωρείται σταθερή αξία στην νυχτερινή Αθήνα όπου έχει τον δικό του κόσμο που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Ο Γιώργος Γιαννιάς έχει τραγουδήσει πολλά γνωστά κομμάτια, ένα εκ των οποίων είναι το «Γι’ αυτό σ’ αγαπώ» που ακούγεται πολύ και στα ραδιόφωνα. Την περασμένη τηλεοπτική σαιζόν πήρε μέρος και στο μουσικό, τραγουδιστικό σώου του Mega, Just the 2 of Us.

Η Βασιλική Νταντά θεωρήθηκε η έκπληξη στο σχήμα του Romeo live, στην Αθήνα. Η νεαρή ερμηνεύτρια συνεργάστηκε και για δύο σαιζόν με τον Πάνο Κιάμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View