Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την βραδιά ψυχαγωγίας της Κοινο-Τοπίας για την έναρξη της νέας περιόδου 2014-15

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την βραδιά ψυχαγωγίας της...

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 στο roof garden του ξενοδοχείου Αστήρ της Πάτρας

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολύ κόσμου, πραγματοποιήθηκε η βραδιά έναρξης της νέας περιόδου δράσης 2014-2015 της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού της Πάτρας, ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr.

Οι περίπου180 συμπολίτες μέλη και φίλοι της Κοινο_Τοπίας που συμμετείχαν την περασμένη Τρίτη 9 Σεπτέμβρη 2014 στη βραδιά της πανσελήνου του Σεπτέμβρη στο ατμοσφαιρικό και δροσερό roof garden του ξενοδοχείου «Αστέρας». είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν μετά την καλοκαιρινή χαλαρότητα και να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις για τις δράσεις της νέας σεζόν.

Στους παρευρισκόμενους δόθηκε το πρόγραμμα προβολών 2014-15 του Ημερολογίου ταινιών της Κοινο_Τοπίας που πρόσφατα ανακοινώθηκε, ενημερωτικό έντυπο απολογισμού από τη δράση του καλοκαιριού για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ενημερωτικό για τη λειτουργία της οργάνωσης και τον τρόπο εγγραφής σ’ αυτήν, κ.α.

Αναφορές έγιναν από τους συμμετέχοντες και τα στελέχη της Κοινο_Τοπίας για τις λειτουργίες των Τομέων 1) Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, 2) Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ανθρωπιστικών Δράσεων και Ειρήνης και 3) Πολιτισμού καθώς και για την επιτροπή εκδηλώσεων και τις ομάδες κινηματογράφου, θεάτρου και χορωδίας οι περισσότερες των οποίων ξεκίνησαν άμεσα τις συναντήσεις τους στο φιλόξενο πολυχώρο της οργάνωσης στον 4ο όροφο της επί της οδού Μαιζώνος 139 κείμενης πολυκατοικίας (έναντι του Δημαρχιακού Μεγάρου).

Την ωραία διακόσμηση των τραπεζιών καθώς και τη διοργάνωση της βραδιάς επιμελήθηκαν οι Αναστασία και Φωτεινή Βελλοπούλου, Χριστίνα Μαυροπούλου, Νίκος Αναστασόπουλος και Ειρήνη Τζόλα.

Για όσους θα ήθελαν να ενημερωθούν για την οργάνωση ή να συμβάλλουν στη διοργάνωση των δράσεων της και να ενεργοποιηθούν για την επίτευξη των στόχων της μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινο_Τοπία στο 2615.002009 καθημερινά 1-2μμ και Τρίτη Πέμπτη, Παρασκευή 6-9μμ, στο [email protected].

*Ανάμεσα στο κοινό που παρέστη στην εκδήλωση ήταν ο ποιητής Γιώργος Τσακιράκης και η Ειρήνη Σακελλαροπούλου, η καθηγήτρια στην Μέση εκπαίδευση Σεβαστή Σημαντήρη, ο Νίκος Μαυρόπουλος, ο Γιώργος και η Κατερίνα Καραβατά, η Χριστιάνα Σπηλιώτη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Άννα Σπυροπούλου και η Άννα Γουρζή και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View