Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατά του «καθεστώτος» αλλά υπέρ των βουλευτικών προνομίων ο Μπαρμπαρούσης

Κατά του «καθεστώτος» αλλά υπέρ των βουλ...

H «μουρμούρα» έχει γίνει κραυγή διαμαρτυρίας από τη βάση

Με επίκεντρο τη Λάρισα αλλά και άλλες περιοχές της χώρας μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής, διαμαρτύρονται για την «καθεστωτική» όπως υποστηρίζουν στάση  βουλευτών τους, που με την εκλογή τους, φρόντισαν να αξιοποιήσουν πολλά από τα προνόμια που δίνει η βουλή, τα οποία βέβαια η ίδια η Χ.Α. καταγγέλλει με κάθε ευκαιρία!

Τα διαλυτικά αυτά φαινόμενα προσπαθεί με κάθε τρόπο η ηγεσία της Χ.Α. να τα αποσιωπήσει αλλά πλέον η «μουρμούρα» έχει γίνει κραυγή διαμαρτυρίας από τη βάση, με αρχή τις προσλήψεις συγγενών από τους ευρωβουλευτές και στη συνέχεια, με την χρήση διάφορων προνομίων των βουλευτών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες αλλά και πολλά δημοσιεύματα, βουλευτές φέρεται να εισπράττουν κάθε μήνα χιλιάδες ευρώ και να εφαρμόζουν το περιβόητο «ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό».

Από τα βέλη των μελών που διαμαρτύρονται πάντως δεν γλιτώνει και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, που αν και ένας από τους πλέον φτωχούς βουλευτές, με βάση τη δήλωση του πόθεν έσχες του, φέρεται μαζί με άλλους βουλευτές να έχει λάβει άτοκο δάνειο χιλιάδων ευρώ από τη βουλή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «Εθνος», οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Δ.Κουκούτσης, Ν.Μίχος, Κ.Μπαρμπαρούσης, καθώς και ο Χρ.Αλεξόπουλος κατέθεσαν αίτημα για άτοκη δανειοδότησή τους μέσω του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του κοινοβουλίου και αμέσως έλαβαν τα ποσά που ζήτησαν.

Πρόκειται για άτοκα δάνεια 10.000 έως 15.000 ο καθένας, που αποπληρώνουν μέσω παρακράτησης από τις μηνιαίες αποδοχές τους, για διάστημα μέχρι τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις