Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aμαλιάδα: «Δεν υπάρχουν Δικαστές ούτε για να συνεδριάσουμε!»

Aμαλιάδα: «Δεν υπάρχουν Δικαστές ούτε γι...

Τριήμερη προειδοποιητική αποχή

Σε τριήμερη προειδοποιητική αποχή από τα καθήκοντά τους προχωρούν από σήμερα έως και την Πέμπτη τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας επισημαίνοντας τις σοβαρές ελλείψεις σε Δικαστές σε σημείο μάλιστα να μην μπορούν να γίνουν οι συνεδριάσεις!

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας θα επισκεφτεί το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου επισημαίνοντας, για ακόμα μια φορά, τις σοβαρές ελλείψεις και τα προβλήματα που δημιουργούν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Νίκος Κυπρούλης ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Υπάρχει σοβαρή έλλειψη Δικαστών, τόσο Πρωτοδικών όσο Ειρηνοδικών αλλά και γραμματέων και επειδή έγκαιρα είχαμε ειδοποιήσει και τη γραμματεία του Αρείου Πάγου και το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τα αρμόδια τμήματα των Δικαστών δεν μας έστειλαν Δικαστές με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συνεδριάσουμε.

Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τριήμερη προειδοποιητική αποχή από την Τρίτη (σήμερα) έως και την Πέμπτη και συγχρόνως να επισκεφτούμε το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου σαν Δ.Σ. για να εκθέσουμε και εκεί την κατάσταση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις