Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κάτι περισσότερο απο 200 ευρώ απέσπασε απο τη σωρεία των διαρρήξεων στα αυτοκινητα ο 17χρονος που συνελήφθη στην Πλαζ

Πάτρα: Κάτι περισσότερο απο 200 ευρώ απέ...

Λίγο πριν τη σύλληψή του είχε διαρρήξει ένα ακόμη όχημα

Συνελήφθη, χθες (15-9-2014) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός, άνδρας, ΡΟΜΑ, ηλικίας 17 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, προχθές (14-9-2014) το πρωί, ο 17χρονος έσπασε τον οπίσθιο υαλοπίνακα αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην πλάζ Πατρών και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος και τράπηκε σε φυγή.

Χθες, (15-9-2014), το πρωί εντοπίστηκε ο 17χρονος στην Πάτρα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 17χρονος έχει διαπράξει άλλες πέντε κλοπές σε οχήματα, από τις 28/6/2014 μέχρι και 7/9/2014, στην Πάτρα κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει 230 ευρώ συνολικά, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα έγγραφα.

Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 17χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, από ημεδαπή στις 10/9/2014, στην Πάτρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις