Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τετάρτη μεσημέρι καταφθάνει στο "Ελ. Bενιζέλος" η Lady Gaga - Θα φωτογραφηθεί λέγεται με τους φαν της -Αναμένονται και Πατρινοί στο σώου της στο ΟΑΚΑ

Τετάρτη μεσημέρι καταφθάνει στο "Ελ...

Όπως έγραψε το"Βήμα", η Lady Gaga φόρεσε αξεσουάρ της Σήλιας Κριθαριώτη για το φιλμ που θα συνοδεύει την κυκλοφορία του jazz άλμπουμ της με τον Tony Benett

Πανζουρλισμός προβλέπεται να γίνει την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 στη 1 περίπου το μεσημέρι στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην Αθήνα όπου και αναμένεται να αφιχθεί με ιδιωτικό τζετ η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της ποπ μουσικής, η 28χρονη Lady Gaga ή Stefani Joanne Angelina Germanotta όπως είναι το κανονικό της όνομα.

Σύμφωνα με το σάιt nooz.gr, η εκκεντρική σταρ και σωουγούμαν υπόσχεται ότι θα φωτογραφηθεί μαζί με τους Έλληνες φαν της, κάτι που πιστοποιεί και ανακοίνωση των παραγωγών της συναυλίας.

Η περίφημη Lady Gaga όπως ακούστηκε σε τηλεοπτικά ρεπορτάζ, θα διαμείνει σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" στο Σύνταγμα ενώ το κρεβάτι της σουίτας της θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα όπως ζήτησε η ίδια.

Η Lady Gaga, ίσως η πιο επιτυχημένη εμπορικά διεθνώς καλλιτέχνιδα της ποπ τα τελευταία τρία χρόνια (η οποία κοντεύει να επισκιάσει τόσο την Madonna όσο και την Μπιγιονσέ) θα καταφθάσει ντυμένη όπως πάντα στα λευκά, με δεκάδες βαλίτσες Louis Vuitton και μία κουστωδία γιγαντόσωμων bodyguards - σωματοφυλάκων, όπως σημειώνει με νόημα η στήλη Σίβυλλα της εφημερίδας «Το Βήμα». H σούπερ σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής θα δώσει μία και μοναδική συναυλία για το Ελληνικό κοινό, στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9 το βράδυ.

Η σχετικά κοντή σε ανάστημα τραγουδίστρια που έχει εκπλήξει ενίοτε αρνητικά με τις απίστευτες εμφανίσεις της (μία φορά φόρεσε ένα ρούχο που σχηματιζόταν από κομμάτια κόκκινο κρέας - μπριζόλες) λατρεύει το λευκό και συγκεκριμένα τα λευκά ρούχα του οίκου Versace, τα λευκά αξεσουάρ και  τριαντάφυλλα, τα λευκά αυτοκίνητα αλλά τα κατάλευκα υπερπολυτελή yachts ενώ θα χρειαστεί λευκές ομπρέλες για να να προστατεύουν το ευαίσθητο κατάλευκο δέρμα της από τις αχτίδες του ήλιου.

Οι φήμες αναφέρουν ότι επιθυμεί ο χώρος του ξενοδοχείου και στο καμαρίνι της να είναι γεμάτος λευκά τριαντάφυλλα ή ορχιδέες ενώ θα χρειαστεί και 50 μέτρα καλώδιο τηλεφώνου. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η σταρ της ποπ έχει ήδη κανονίσει να επισκεφθεί την Μύκονο και την Σαντορίνη. Την ίδια ώρα ακούστηκε πως επιθυμία της είναι να μεταβεί και να επισκεφθεί τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, πιθανόν και το νέο Μουσείο Ακροπόλεως.

Η Lady Gaga αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ήδη τα πιο ακριβά VIP εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, ωστόσο υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για την αρένα που ξεκινούν από τα 35 ευρώ (σαφώς πιο προσιτά σε σχέση με αυτά της Madonna πριν από 6 χρόνια).

Πολλά νέα παιδιά και επώνυμοι θαυμαστές της Lady Gaga αναμένεται να δώσουν το παρών. Δεν αποκλείεται όπως προσθέτει η στήλη Σίβυλλα της εφημερίδας Το Βήμα, στην σκηνή η Lady Gaga να φορέσει τελικά κάποιο από τα κατάλευκα μοναδικά φορέματα Haute Couture της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Σήλιας Κριθαριώτη.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει συναντηθεί εξάλλου με την σούπερ σταρ τραγουδίστρια στην διάρκεια εκδήλωσης στις Η.Π.Α. Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μάλιστα πάνω από το λευκό φόρεμα της, αστραφτερά, ιδιαίτερα εντυπωσιακά, χειροποίητα αξεσουάρ της Σήλιας Κριθαριώτη, στο δημοφιλέστατο σώου του βετεράνου θρύλου της Αμερικανικής μουσικής Τony Benett, με τον οποίο και συνεργάστηκε πρόσφατα δισκογραφικά η εκκεντρική αλλά και ταλαντούχα καλλιτέχνιδα φαινόμενο.

Η performer φόρεσε τα κοσμήματα και την τιάρα της Σήλιας Κριθαριώτη για το φιλμ που θα συνοδεύει την κυκλοφορία του jazz άλμπουμ της με τον Tony Benett με τίτλο «Cheek to cheek».

Τα αξεσουάρ της, ιδιαίτερα το αστραφτερό χειροποίητο στολίδι στο κεφάλι απέσπασε μάλιστα τις καλύτερες κριτικές. Το σώου τέλος της Lady Gaga στην Αθήνα εκτιμάται ότι θα είναι φαντασμαγορικό αφού αν και μόλις 1.55 στο ύψος, εκείνη καταφέρνει σε κάθε της εμφάνιση να γεμίσει ολόκληρη τη σκηνή. Εννοείται ότι θα πλαισιώνεται από χορευτές αλλά και βίντεο γουώλ ενώ τα εφέ θα είναι εντυπωσιακά όπως και ο ήχος (πολλές νταλίκες μετέφεραν τον ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό που στήνεται στο ΟΑΚΑ).

Το opening της μεγάλης συναυλίας έχει αναλάβει ο Άλεξ Καββαδίας, πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος «Matisse» που εδώ και λίγο καιρό έχει ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Οι πληροφορίες θέλουν και κάποιους Πατρινούς λάτρεις της μουσικής περισσότερο αλλά και της Lady Gaga να ταξιδεύουν στην Αθήνα για να απολαύσουν live το μοναδικό σώου της.

*Πάντως έκπληξη προκάλεσε η πληροφορία ότι στο φαγητό που ζήτησε (θα κυριαρχεί η Μεσογειακή κουζίνα) και θα της ετοιμάσει ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, δεν θέλει με τίποτα να υπάρχουν τα σταφύλια καθώς είναι αλλεργική στο συγκεκριμένο φρούτο. Κρίμα διότι βρισκόμαστε στην αμπελουργική περίοδο και τα ελληνικά σταφύλια είναι νοστιμότατα!

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View