Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάνε Βουλή την Πέμπτη οι συμβάσεις για τα πετρέλαια σε Πατραϊκό, Κατάκολο και Ιωάννινα

Πάνε Βουλή την Πέμπτη οι συμβάσεις για τ...

Ποιοι είναι οι μνηστήρες

Την ερχόμενη Πέμπτη θα επικυρώσει το Γ΄ θερινό τμήμα της Βουλής τις συμβάσεις για τις έρευνες πετρελαίου σε Ιωάννινα, Κατάκολο και  Πατραϊκό Κόλπο.

Με την αναμενόμενη επικύρωση των συμβάσεων, τελειώνει μια διαδικασία που ξεκίνησε με τον διαγωνισμό τον Ιανουάριο του 2012.

Το νομοσχέδιο, περιλαμβάνει επίσης και τη σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου αφενός και της Kavala Oil και Energean Oil and Gas αφετέρου, με την οποία τροποποιείται η από 23.11.1999 Σύμβαση για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή του Θρακικού Πελάγους μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της KAVALA OIL A.E., η οποία κυρώθηκε με το ν. 2779/1999.

Οι συμβάσεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο θα εκτελεστούν από τις παρακάτω κοινοπραξίες:

- ENERGEAN OIL & GAS - TRAJAN OIL AND GAS LIMITED για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή Κατάκολο.

- ENERGEAN OIL & GAS - PETRA PETROLEUM INC για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη χερσαία περιοχή των Ιωαννίνων.

-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - EDISON INTERNATIONAL- PETROCELTIC RESOURCES plc για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού Κόλπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά