Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιτωλοακαρνανία: Παράταση ένα μήνα στον περιοδικό έλεγχο βαρέων οχημάτων

Αιτωλοακαρνανία: Παράταση ένα μήνα στον ...

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου

Παράταση για έναν ακόμη μήνα μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, δόθηκε για τον περιοδικό έλεγχο των φορτηγών στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανία, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται προσπαθώντας να προλάβουν την προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες και οδηγοί.

Μετά από επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Γεώργιο Διδασκάλου, και σχετικό αίτημα των πολιτών όσον αφορά το θέμα του μεγάλου αριθμού υπηρεσιακών βαρέων οχημάτων, που δεν είχαν περάσει τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο που προβλεπόταν, αποφασίστηκε η χορήγηση παράτασης, ειδικά για την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για τροποποίηση παλιότερης απόφασης για οχήματα με Μεικτό Βάρος άνω των 3,5 τόνων που χορηγεί παράταση με νέα ημερομηνία λήξης για τον έλεγχο τις 15 Οκτωβρίου 2014.

«Ουσιαστικά αυτή η παράταση επιφέρει μεγάλη απεμπλοκή σε ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορούσε σχεδόν το 50% των υπηρεσιακών οχημάτων των δομών της αυτοδιοίκησης αλλά και πολλούς πολίτες, ιδιοκτήτες βαρέων οχημάτων στην Αιτωλοακαρνανία, που θα αποφύγουν πρόστιμα και προσαυξήσεις αυτών» υπογράμμισε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χρ. Σταρακά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις