Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας Αλφειού στο επίκεντρο συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας με υπηρεσιακούς παράγοντες

Το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας Αλφει...

Αυτοψία στην περιοχή

Τη διαβεβαίωση ότι εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης του κάμπου των Μακρισίων, που περιλαμβάνονται στο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του ποταμού Αλφειού, απέσπασε από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος μετά από την συνάντηση μαζί τους καθώς και με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης – αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στη γέφυρα του φράγματος Αλφειού, παρουσία και του εκπροσώπου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων  Τρύφωνα Τουρή, αναλύθηκαν οι τεχνικές λεπτομέρειες του έργου και επισημάνθηκε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα  από την περιοχή του κάμπου των Μακρισίων,  θωρακίζοντας την περιοχή από πλημμυρικά φαινόμενα του παρελθόντος.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γεωργιόπουλος «οι εργασίες και συγκεκριμένα η συγκέντρωση αδρανών υλικών, που  ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή των Καλυβακίων, εκτελούνται  σύμφωνα  με τις προβλέψεις της μελέτης και  είναι αναγκαίες προπαρασκευαστικές για το κυρίως έργο».

«Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ένα χρόνιο αίτημα-πρόβλημα των καλλιεργητών των παρόχθιων εκτάσεων του Αλφειού ποταμού στον κάμπο των Μακρισίων θα λυθεί με τις εργασίες που θα εκτελεστούν εκεί, οι οποίες περιλαμβάνονται στο σύνολο  του έργου της αντιπλημμυρικής προστασίας του ποταμού Αλφειού που εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος» κατέληξε ο κ. Γεωργιόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις