Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κοντά 3.500 θεατές απόλαυσαν το live του Γιάννη Χαρούλη στα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας - Στον ίδιο χώρο την Τετάρτη θα εμφανιστεί live η Νατάσσα Μποφίλιου

Κοντά 3.500 θεατές απόλαυσαν το live του...

Στις 21.00 - Στα 12 και 14 ευρώ τα εισιτήρια

Τα έδωσε όλα ο δημοφιλέστατος Κρητικός τραγουδοποιός Γιάννης Χαρούλης στην live μουσική του εμφάνιση στην Πάτρα, στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων 84 την περασμένη Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014.

Όσοι πήγαν κι ήσαν πολλοί (σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε τους 3.500 θεατές) θεωρούν ότι επρόκειτο για μία από τις καλύτερες συναυλίες της φετινής θερινής περιόδου. Ο Γιάννης Χαρούλης τραγούδησε μπροστά σε ένα κοινό που ήταν σχεδόν όλων των ηλικιών με τους φοιτητές όπως ήταν φυσικό να δίνουν δυναμικό παρών χωρίς να λείπουν και οι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες.

Ο Γιάννης Χαρούλης με την χαρακτηριστική βροντερή φωνή με την ιδιαίτερη «ντοπιολαλιά» της Κρήτης, ερμήνευσε τόσο δικά του τραγούδια όπως «Τι λάθος κάνω», «Της λήθης το πηγάδι», «Ο Ακροβάτης» αλλά και συνθέσεις άλλων αγαπημένων δημιουργών όπως του αξέχαστου Νίκου Παπάζογλου, του Σωκράτη Μάλαμα, κ.α.

Την διαχείριση πλέον του χώρου των Παλαιών Σφαγείων – πρώην πολυχώρος εκδηλώσεων "Πολιτεία", έχει αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον υπό την εποπτεία του ο Δήμος Πατρέων.

Καιρού επιτρέποντος ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων ετοιμάζεται να υποδεχθεί αυτή την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 μετά τις 21.00 την εκλεκτή ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, ίσως την ωραιότερη νέα φωνή μαζί με της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αυτή τη στιγμή στην Ελληνική μουσική σκηνή, με τεράστιο ρεύμα και απήχηση στο κοινό.

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα παρουσιάσει τη νέα της μουσική παράσταση με τίτλο «Πάμε Ξανά» στην καλοκαιρινή εκδοχή της, όπως περιόδευσε ανά την Ελλάδα, όπου συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση, με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της, στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Το άλμπουμ της Νατάσσας Μποφίλιου «Άνω Τελεία» κυκλοφορεί από την Feelgood Records.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Σχεδιασμός & χειρισμός Φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου

Φωτογραφίες: Γιώργος Γερανιός, Βάσια Αναγνωστοπούλου

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Management/ Παραγωγή: PROSPERO www.prospero.com.gr

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης

Τύμπανα – Κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης

Κιθάρες – Μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης

Κοντραμπάσο: Γιώργος Μπουλντής

Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Ώρα έναρξης: 21.00.

Τιμές εισόοδυ: 12€ (προπώληση) - 14€ (στην είσοδο).

Σημεία Προπώλησης: Public, Seven Spots.

Η φωτ. είναι της Βάσιας Αναγνωστοπούλου.

Η φωτ. είναι της Βάσιας Αναγνωστοπούλου.

Η φωτ. είναι της Βάσιας Αναγνωστοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture